Johdanto
1. Kiitos, että tutustut käyttöehtoihimme. TechSoup Suomi tallentaa tiettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja asiakkaista ja verkkosivun käyttäjistä isännöimämme sivuston kautta. Nämä tiedot sisältävät sekä tunnistettavia henkilötietoja, sekä ei-tunnistettavia käyttäjäkohtaisia ​​tietoja. Tunnistettavia käyttäjäkohtaisia ​​tietoja kerätään, kun allekirjoitat sopimuksen kanssamme, tai käytät sivustomme tilauspalvelua. Ei-tunnistettavia tietoja kerätään automaattisesti, kun vierailet sivuillamme tai isännöimillämme sivustoilla, ja ne varastoidaan järjestelmäämme.

2. Tämän asiakirjan tarkoituksena on selittää asiakkaille, millaisia ​​tietoja keräämme ja miten tietoja käytetään. Useimmissa tapauksissa keräämme näitä tietoja varmistaaksemme verkon loukkaamattomuuden  ja  myös sen, että tarjoamme tarpeisiisi sopivaa ja olennaista sisältöä, sekä parasta mahdollista palvelua. Joissakin tapauksissa keräämme ja tallennamme lain mukaisesti henkilökohtaisia ​​tietoja asiakkaistamme. Jos laki ei muuta edellyttä, sitoudumme suojelemaan näiden tietojen luottamuksellisuuden.

Luottamuksellisuus
3. TechSoup Suomi kunnioittaa asiakkaan yksityisyyttä. Sitoudumme suojelemaan asiakkaidemme ja käyttäjiemme henkilötietoja. Vakuutamme myös, ettemme myy henkilökohtaisia ​​tietoja kolmannelle osapuolelle kaupallisiin, tai markkinointitarkoituksiin.

Henkilötietojen kerääminen
4. TechSoup Suomi kerää henkilötietoja käyttäjiltä, kun vierailet isännöimillämme verkkosivuilla, teet tilauksen, tai vastaat asiakaskyselyyn. Saatamme myös yhdistää kumppaneiltamme saamia tietoja käyttäjistämme.

Henkilötietojen käyttö
5. TechSoup Suomi saattaa toisinaan käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi ottaakseen sinuun yhteyttä esimerkiksi tarjotakseen uusia tuotteita, antaakseen neuvoja, tai pyytääkseen palautetta. Voit myös kieltäytyä tämänkaltaista viestinnästäTechSoup Suomelta, kun allekirjoitat sopimuksen kanssamme. Olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja. Emme luovuta käyttäjätietoja kaupalliseen- tai mainoskäyttöön. 

6. TechSoup Suomi voi kerätä ja jakaa kumppaneilta, sponsoreilta tai muulta kolmannelta osapuolelta yhdistettyjä käyttäjien tietoja sisällön kehittämiseen ja markkinoinitarkoitukseen. Nämä tiedot eivät kuitenkaan paljasta yksittäisen käyttäjän tietoja. Kumppaneillamme, tai niiden tytäryhtiöillä ei ole itsenäistä oikeutta käyttää, tai jakaa näitä tietoja. 

7. TechSoup Suomi voi kerätä tietoja, kuten IP-osoitteita ja tietoja käyttöjärjestelmästäsi ja selaimestasi kartoittakseen sitä, miten sivustojemme käytettään. Raportoimme näitä tietoa edelleen mainostajille, mutta näistä tiedoista ei voi tunnistaa yksittäisiä käyttäjiä, jotka pysyvät aina nimettömänä.

8. Kaikki keräämämme tiedot siitä, kun otat yhteyttä TechSoup Suomeen sähköpostitse, puhelimitse tai kirjeitse käytettään vain yhteydenoton aiheen tarkoitukseen. Jos TechSoup Suomi joutuu konsultoimaan kolmatta osapuolta ongelmasi ratkaisemiseksi, henkilökohtaiset tietosi pidetään luottamuksellisina. 

Julkiset tilat
9. Kaikki tiedot, jotka asiakas paljastaa TechSoupin isännöimässä julkisessa tilassa, kuten ilmoitustaululla tai chat-huoneessa, on kenen tahansa julkisessa tilassa vierailevan nähtävissä. TechSoup Suomi ei vastaa julkisessa tilassa jakamistasi tiedoista. 

Sivuston linkittäminen
10. TechSoup Suomen verkkoportaali saattaa sisältää linkkejä sivustoille, jotka kuuluvat kolmannelle osapuolelle.TechSoup Suomi ei ota vastuuta siitä, miten kolmas osapuoli hyödyntää käyttäjän henkilökohtaisia ​​tietoja. TechSoup Suomi suosittelee, että tarkistat näiden sivustojen tietosuojasitoumukset itse.

Alaikäiset
11. TechSoup Suomi ei tee palvelusopimuksia alaikäisten kanssa. TechSoup Suomi ei ota yhteyttä alaikäisiin markkinoinititarkoituksessa ilman vanhempien suostumusta.

Oikeuksien pidättäminen
12. TechSoup Suomi pidättää oikeuden luovuttaa tietoja asiakkaista tarvittaessa hyvässä uskossa, tekemään niin lain määrämällä tavalla,  tai käyttää laillisia oikeuksiamme puolustaakseemme itseämme oikeudellisilta vaateilta.

13. TechSoup Suomi pidättää itselleen oikeuden jakaa tietoja lainvalvontaviranomaisten käyttöön,  jos sitä tarvitaan meitä kohtaan kohdistuvan laittoman toiminnan ehkäisyyn tai tutkintaan. 

14. TechSoup Suomi pidättää oikeudet paljastaa asiakkaan henkilötiedot, mikäli asiakas on antanut meille kirjallisen luvan tehdä niin. 

15. TechSoup Suomi varaa oikeuden seurata käyttäjien verkkoliikennettä sivustollamme turvallisuussyistä, jotta voimme ehkäistä sivustomme luvatonta käyttöä tai manipulointia, tai omaisuutemme vahnigoittamista.

16. TechSoup Suomi voi oman harkintansa mukaan, ilman ennakkoilmoitusta, keskeyttää tai lopettaa käyttäjän tilin, ja poistaa tai hävittää säästämääsi aineistoa jos käyttäjä rikkoo käyttöehtoja tai käyttöyhteisön normeja. Tässä tapauksessa TechSoup Suomi voi myös estää käyttäjän pääsyn portaaliin tulevaisuudessa. TechSoup Suomi ei ole vastuussa sinulle mistään, jos TechSoup Suomi tekee päätöksen asiakastilin keskeyttämisestä, lopettamisesta tai kiellosta tulevaan käyttöoikeuteen.

17. TechSoup Suomi pidättää oikeuden tehdä muutoksia sivustomme säännöksiin yksityisyyden suojasta tai sen päivityksistä. Jos teemme merkittäviä muutoksia, ilmoitamme siitä asiakkaillemme sähköpostitse, ja sivustollemme postittamamme ilmoituksen kautta. Asiakkaat ja sivuston kävijät kantavat vastuun siitä, että he ovat lukeneet muutoksia koskevan päivityksen.

Syrjinnänvastainen politiikka

TechSoup Global on yhtäläisten mahdollisuuksien organisaatio, eikä se salli ikään, etniseen alkuperään, esi-isiin, sukupuoleen, kansalliseen alkuperään, vammaisuuteen, rotuun, kokoon, uskontoon, sukupuoliseen suuntautumiseen, sosioekonomisiin taustaihin tai muuhun sovellettavaan lakiin perustuvaa syrjintää.

Organisaatioiden on oltava halukkaita ja kykeneviä todistamaan, etteivät ne syrji missään edellä mainituista perusteista saadakseen resursseja TechSoupilta. Ulkoiset todisteet, kuten negatiivinen julkisuus tai sosiaalinen media, paljastavat tällaisen syrjinnän, vihapuheen, epäkunnioittavan tai kiusaavan käyttäytymisen, joka voidaan ottaa huomioon. TechSoup pidättää oikeuden kieltäytyä palvelemasta ketä tahansa, mistä tahansa syystä, milloin tahansa.

Organisaatioita koskevat myös lahjoittajakumppanien kelpoisuusvaatimukset, jotka saattavat vaatia suostumusta omaan syrjinnänvastaiseen politiikkaansa.