TechSoup on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka kautta kansalaisjärjestöt, säätiöt ja uskonnolliset yhdyskunnat voivat saada laadukkaita IT-ohjelmistoja lahjoituksina. Suomessa on yli 100 000 rekisteröityä yhdistystä, säätiötä ja uskonnollista yhdyskuntaa, ja niiden toiminnan merkitys yhteiskunnalle on suuri. Meille on tärkeää, että järjestöt saavat käyttöönsä parhaat mahdolliset työkalut ilman, että niihin tarvitsee panostaa suuria summia rahaa. Me uskomme, että järjestöt voivat tehdä entistä enemmän hyvää valjastamalla käyttöönsä uusimman teknologian.


TechSoup Suomi on Allianssin koordinoima palvelu ja osa TechSoupin globaalia verkostoa. TechSoup, aiemmalta nimeltään CompuMentor Project, perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1987, mistä lähtien se on auttanut järjestöjä, säätiöitä, kirkkoja ja kirjastoja säästämään resursseja ja saavuttamaan tavoitteensa tarjoamalla lahjoitusohjelmistoja ja IT-asiantuntemusta.

Viime vuosikymmenten aikana TechSoup on luonut kestävät suhteet yritysten ja järjestöjen välille paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla sekä auttanut järjestökenttää löytämään tarvitsemansa teknologiset ratkaisut.

Yritykset, kuten Microsoft, Box ja BitDefender, tarjoavat lahjoitusohjelmistoja TechSoup Suomen kautta tarkoituksenaan tukea järjestötoimintaa. Palvelumme mahdollistaa sen, että järjestö voi tilata tarvitsemansa lahjoitusohjelmistot yhdestä paikasta ja saada entistä enemmän hyötyä, iloa ja tukea TechSoup Suomen ja lahjoituskumppanien tarjoamana.

TechSoup Suomi on osa TechSoup Global Networkia. Joka kuukausi techsoup.org-sivustolla käy yli 400 000 käyttäjää yli 190 maasta. He hakevat ohjelmistoja, laitteita, tietoa ja neuvoja. Techsoup.org tarjoaa myös foorumin tekniikan harrastajille. TechSoup toimii jo yli 120 eri maassa. Kaikissa maissa TechSoupin kanssa yhteistyössä toimii jokin kansalaisjärjestö. Suomessa TechSoupin toimintaa koordinoi Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry. Allianssi on valtakunnallinen nuorisotyön palvelu- ja vaikuttajajärjestö. Se on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvoja, jonka jäseninä on yli 130 valtakunnallista nuoriso- ja kasvatusalan järjestöä.

Kiitämme Microsoftia kansainvälisen foorumin, johon TechSoup Suomi perustuu, rahoituksesta ja tuesta. Olemme kiitollisia myös muilta rahoittajilta ja tukijoilta saamastamme avusta, joka mahdollistaa TechSoupin toiminnan. 

Lue lisää www.techsoup.org-sivustolta. Lisätietoja TechSoup Suomen palvelujen käyttämisestä löydät Usein kysyttyjä kysymyksiä -sivultamme.

Haluatko kuulla lisää tai kysyä jotain? Ota yhteyttä TechSoup-koordinaattoriin:
techsoup@techsoup.fi

Pst! Löydät meidät myös Facebookista, jossa jaamme tapahtumia, vinkkejä ja muuta hyödyllistä tietoa järjestöille ja säätiöille. 

Mikäli haluat vastaanottaa tietoa ohjelmistolahjoituksista, uusista lahjoittajakumppaneista sekä koulutuksista, tilaathan uutiskirjeemme. 

 

X
{link_name} hoitaa TechSoup Suomen kelpoisuustarkastukset ja asiakaspalvelun. Vieraile {link_name}arrow