Tämä sivusto ei ole valitettavasti käytettävissä kriittisten päivitysten vuoksi ajalla 21.6.2022 : 06.00 – 21.6.2022 : 23.00 EEST. Pahoittelemme häiriötä. Hide this message.

TechSoup

TechSoup Suomi on osa TechSoupin globaalia verkostoa.

TechSoup on yhdysvaltalainen järjestö, joka tarjoaa sekä tietoa että palveluita kansalaisjärjestöille. Se julkaisee artikkeleita ja levittää tietoa siitä, miten kansalaisjärjestöt ja voittoa tavoittelemattomat säätiöt voivat paremmin hyödyntää uutta teknologiaa ja IT-ratkaisuja työssään.

CompuMentor Project, eli nykyinen TechSoup, perustettiin vuonna 1987, mistä lähtien se on auttanut kansalaisjärjestöjä ja voittoa tavoittelemattomia säätiöitä saavuttamaan tavoitteensa tarjoamalla ohjelmistoja ja IT-alan asiantuntemusta juuri kolmannelle sektorille.

TechSoup on viime vuosikymmenten aikana luonut pitkäaikaisia suhteita yritysten ja järjestöjen välille paikallisella, alueelliella ja kansallisella tasolla ja lisäksi auttanut tuhansia järjestöjä löytämään heidän toimintaansa tukevia atk-tuotteita ja ohjelmistoja. Maailmanlaajuisesti TechSoup on tukenut jo 1 040 000 järjestöä ja lahjoitettujen ohjelmistojen arvo on lähes 11 miljardia dollaria.


 

TechSoup Global Network

TechSoup Global Network auttaa yhdistyksiä ja säätiöitä ympäri maailmaa saamaan tietotekniikkalahjoituksia. TechSoup toimii yli 120 eri maassa Etelä-Afrikasta Intiaan ja Uudesta-Seelannista Suomeen.  

X
{link_name} hoitaa TechSoup Suomen kelpoisuustarkastukset ja asiakaspalvelun. Vieraile {link_name}arrow