Symantec Enterprise

TechSoupin kautta saatava Symantecin lahjoitusohjelma tarjoaa Symantec Enterprise ja Symantec Norton -tuotteet kelpoisiksi hyväksytyille kansalaisjärjestöille ja säätiöille ympäri Suomen.

Voit käyttää Symantec Enterprise -tuotteita parantamaan turvallisuutta verkoissa toimivilla tietokoneilla. Symantecin lahjoitusohjelma sisältää tuotteet sekä pienille ja keskikokoisille että isoille toimijoille.

Voit käyttää Symantec Norton -tuotteita parantamaan yksittäisten laitteiden turvallisuutta ja toimivuutta, kun laitteet eivät ole osa laajempaa toimintaverkkoa.

Kelpoisuus ja rajoitukset

Jos järjestösi on kelpoinen, se voi hakea jopa 20 sekä Norton Security että Norton Utilities -lisenssiä fiskaalivuoden aikana (1. heinäkuuta-30. kesäkuuta). 

Voit lisäksi saada kaksi Symantec Enterprise -tuotetta fiskaalivuoden aikana. Voit hakea jopa 100 lisenssiä jokaista Symantec Enterprise -tuotetta kohden. Poikkeuksena Backup Exec -tuotteet, joita varten tarvitset vain yhden lisenssin.

Lisätietoja kelpoisuudesta ja rajoituksista löydät tältä sivulta, josta selviää, voiko järjestösi saada näitä ohjelmistolahjoituksia.