Office 2016

Office 2016 sisältää uudet versiot Office-työpöytäsovelluksista Windowsille. Sovelluksiin kuuluvat Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote ja Skype for Business -palvelut. Voit luoda nopeasti ja ammattimaisesti asiakirjoja ja muita dokumentteja, jotka näyttävät upeilta kaikilla näytöillä. Myös Excelin uudet toiminnot auttavat sinua saamaan enemmän irti materiaalistasi entistä helpommin ja nopeammin.

Koko tiimisi voi tehdä sujuvammin yhteistyötä, kun tärkeät dokumentit löytyvät pilvipalvelusta. Office 2016 -sovellukset tarjoavat parempia tietoturvaominaisuuksia ja keinoja organisaation sisäisen tiedon suojaamiseen sekä entistä enemmän käyttöönotto- ja hallintomahdollisuuksia.

Tärkeimmät muutokset: Office 2016 sisältää seuraavien ohjelmistojen uudistetut versiot: Access, Excel, Outlook, PowerPoint, Project Standard/Professional, Publisher, Skype for Business (client, vain Office Professional Plus), Visio Standard/Professional ja Word.

Myös OneNote 2016 sisältyy Office Professional Plus 2016 ja Office Standard 2016- versioihin.

Mitä uutta Office-paketin Windows-versiossa?

Office 2016 on luotu yhdessä työskentelyyn: Office 2016 -sovellukset yksinkertaistavat yhteistyötä ja edistävät tiimityön tuottavuutta. Samanaikainen asiakirjan muokkaus on mahdollista Wordin, PowerPointin ja Excelin työpöytäsovelluksissa. Käyttäjät näkevät reaaliaikaisesti toisten käyttäjien tekemät muokkaukset, jolloin asiakirjoja voidaan työstää tehokkaasti yhdessä.

Skype for Business -integraatio antaa käyttäjille mahdollisuuden pikaviestitellä, jakaa työpöytänsä sekä puhua tai videoneuvotella suoraan Office-sovelluksissa, kuten Word-asiakirjassa, jolloin käyttäjän ei tarvitse vaihtaa viestisovellukseen muokatessaan asiakirjaa.

Saatavilla nyt Word-, PowerPoint- ja Excel-ohjelmistoissa: Samanaikainen asiakirjan muokkaus Wordissä, joten näet mitä muut saman ryhmän jäsenet kirjoittavat reaaliajassa. Tallenna dokumenttisi OneDrive for Business -sovellukseen ja kutsu kollegasi muokkaamaan yhdessä samaa dokumenttia.

 

Excel 2016 sisältää nyt integroidut Power BI -työkalut liiketoimintatiedon analysointiin ja uusia moderneja kaavioita, joiden avulla käyttäjä saa tietopääomastaan enemmän irti.

 

Powered by Bing tuo sinulle tärkeää ja hyödyllistä tietoa verkosta suoraan Office-pakettisi käyttöön käyttäessäsi Wordia, Exceliä, Outlookia tai PowerPointia.

Data Loss Prevention -työkalu vähentää luottamuksellisen liiketoimintatiedon vuotoriskiä ja parantaa turvallisuutta. Käyttäjä saa vinkkejä dokumenttien jakoon ja turvallisuuteen liittyen sekä tiedon, jos tiedostoihin yritetään tunkeutua.