Ajankohtaista

Syksyn 2019 koulutukset

Hakukoneoptimointi ja Google Analytics -koulutus järjestetään 17.9.2019 klo 9-16 Allianssi-talolla. Koulutuksen avulla opit parantamaan sivustosi hakukonenäkyvyyttä ja opit analysoimaan liikennettä Google Analyticsilla. Paremmalla hakukonenäkyvyydellä voit lisätä sivustosi liikennettä ja mahdollisesti tavoittaa esimerkiksi uusia vapaaehtoisia, lahjoittajia tai jäseniä! Lisätietoja ja ilmoittautumisen löydät täältä: http://www.lyyti.fi/reg/ts_hakukoneoptimointi

Google Ads -hakusanamainontakoulutus on 14.11.2019 klo 9-16 Allianssi-talolla. Koulutus opettaa luomaan tarkkoja ja kustannustehokkaita Google Ads -kampanjoita. Google Järjestöille -ohjelman kautta järjestöjen on mahdollista saada Google Ad Grants käyttöönsä, mikä tarjoaa organisaatioille mahdollisuuden näyttää tekstimainoksia 10 000 dollarin edestä joka kuukausi. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/googleadsTervetuloa Cisco!

Tervetuloa Cisco!

Cisco on laajentanut lahjoitusohjelmansa nyt myös Suomeen. TechSoup Suomen valikoimasta löydät nyt kaikki tarvitsemasi laadukkaat verkkolaitteet! Tutustu Ciscon kelpoisuusehtoihin ja valikoimaan!