Amazon Web Services -voittoa tavoittelemattomien yhdistysten krediittiohjelm

Amazon Web Services

Amazon Web Services (AWS) Credits Program for Nonprofits (Amazon Web Services -voittoa tavoittelemattomien yhdistysten krediittiohjelma) tarjoaa AWS-mainoskrediittejä ("krediitit") käytettäväksi pilvipalveluissa kelpaaville voittoa tavoittelemattomille yhdistyksille ja julkisille kirjastoille ympäri Yhdysvaltoja.

Näitä palvelukrediittejä voi käyttää AWS:n on demand -pilvipalveluiden käyttökuluihin ja tiettyihin AWS:n tukikuluihin AWS on turvallisten pilvipalveluiden alusta, joka tarjoaa laskentatehoa, tietokantojen tallennustilaa, sisällön toimittamista ja muita toiminnallisuuksia ilman, että yhdistysten täytyy investoida fyysiseen infrastruktuuriin. Näitä krediittejä ei voi käyttää Reserved Instancen (varattu instanssi), Mechanical Turkin tai Route53-domainien ostamiseen eikä aloitusmaksujen maksamiseen.

Saadaksesi lisätietoja, katso sivut Amazon Web Services Credits Program for Nonprofits FAQ ja katso, miten muut voittoa tavoittelemattomat yhdistykset käyttävät hyödykseen AWS:n pilvituotteita ja ratkaisuja.

Kelpoisuus

Saadaksesi selville pystyykö yhdistyksesi saada lahjoituksia tämän ohjelman kautta, katso Amazon Web Services Credits Program for Nonprofits eligibility guidelines.

Rekisteröityminen AWS Free Tier (AWS-ilmaistaso) -ohjelmaan

AWS Credits Program for Nonprofits (AWS-voittoa tavoittelemattomien yhdistysten krediittiohjelma) -palvelun lisäksi AWS tarjoaa AWS Free Tier (AWS-ilmaistaso) -palvelun kaikille uusille asiakkaille 12 kuukauden ajaksi yhdistyksen rekisteröitymispäivästä lähtien. AWS Free Tier (AWS-ilmaistaso) on tarjous, joka on erillinen AWS Credits Program (AWS-krediittiohjelma)- palvelusta. Sen avulla uudet asiakkaat voivat käyttää tiettyjä AWS-palveluita ilmaiseksi tiettyjen käyttörajoitusten puitteissa.

AWS suosittelee, että potentiaaliset lahjoituksen saajat rekisteröityvät AWS Free Tier (AWS-ilmaistaso) -palveluun ennen tämän tarjouksen pyytämistä.

Useimmissa tapauksissa yhdistykset käyttävät sekä AWS-krediittiohjelmaa että AWS Free Tier (AWS-ilmaistaso) -palvelua. Tämä yhdistelmä voi auttaa yhdistyksiä käyttämään hyödyksi AWS:n pilvi-infrastruktuuria maksaen siitä käytön mukaan ylläpitääkseen verkkosivustoja ja rahankeräysohjelmistoja, säilyttääkseen ja analysoidakseen dataa ja kehittääkseen uusia järjestelmiä.

Tietoa Amazon Web Services Credits Program for Nonprofits (Amazon Web Services -voittoa tavoittelemattomien yhdistysten krediittiohjelma) -palvelusta

Amazon Web Services (AWS) ymmärtää, että voittoa tavoittelemattomat yhdistykset tarvitsevat teknologiaa, joka auttaa niitä saavuttamaan tavoitteensa tuhlaamatta kallisarvoisia resursseja. Tarjoamme suurella ilolla edullista ja korkeasti skaalattavaa infrastruktuuriteknologiaa verkkosivustojen rakentamiseen, keskeisten liiketoimien ja työntekijöiden järjestelmien ylläpitoon ja ylittämisen ja rahankeruun hallinnointiin. Haluamme rohkaista voittoa tavoittelemattomia yhdistyksiä ympäri maailmaa lopettamaan sen, että maksetaan käyttämättömästä laskentatehosta, jotta he voivat keskittää resurssinsa tärkeään työhön.