Toimintamme on voittoa tavoittelematonta — ihan niin kuin teidänkin! Veloitamme pienen hallinnollisen maksun jokaisesta sivujemme kautta tilatusta tuotteesta. Näillä maksuilla katamme TechSoup Suomen pyörittämisen kustannukset. 

Maksun suuruus vaihtelee, mutta se on muutaman prosentin luokkaa tuotteen ohjevähittäishinnasta. Näin ollen edustamasi järjestö voi säästää jopa 96% hankkiessaan IT-tuotteita TechSoup Suomen kautta ohjelmistojen normaalihintaan verrattuna.

Hallinnollinen maksu on lähes aina lisenssikohtainen. Jokaisen tuotteen kohdalta löydät tiedon, kuuluuko hallinnolliseen maksuun yksi vai useampi käyttäjä ja onko lisenssillä rajattu käyttöaika.

Maksut mahdollistavat sen, että TechSoup Suomi voi jatkossakin tarjota lahjoitustuotteita kansalaisjärjestöjen palvelukseen.

Esimerkkejä hallinnollisista maksuista:

- Microsoft Office Standard -lisenssi 37€ 
Tällä summalla saat uusimman Office-paketin yhdelle käyttäjälle. Lisenssi ei vanhene, ja saat siihen kahden vuoden ajan maksuttomasti uusimmat päivitykset. Voit halutessasi kahden vuoden kuluttua uusia lisenssin saadaksesi päivitykset taas seuraaviksi vuosiksi. Tällöin maksat hallinnollisen maksun uudestaan. Muita kuluja lisenssistä ei tule. Lisenssin normaalihinta kaupassa on yli 500€.

- Tableau Desktop Professional -lisenssi 55€
Reilun viidenkymmenen euron hallinnollisella maksulla saat Tableaun helppokäyttöisen ja ammattitasoisen datanvisualisointityökalun yhdelle käyttäjälle kahdeksi vuodeksi. Normaalisti kahden vuoden tilaus maksaa 1999$.

- Box Starter Edition, 10 käyttäjälisenssiä yhteensä 79€
Box tarjoaa järjestöille ja säätiöille kymmenen käyttäjälisenssiä ilman umpeutumispäivämäärää. Voitte siis käyttää palvelua tiedon tallentamiseen, jakamiseen ja yhdessä työskentelyyn niin kauan kuin haluatte. Boxia voi käyttää yhdestä kymmeneen ihmistä. Normaalisti Box maksaa 4€ / käyttäjä / kuukausi.

Jos sinulla on kysyttävää hallinnollisista maksuista, ota yhteyttä meihin!

 

 
 
X
{link_name} hoitaa TechSoup Suomen kelpoisuustarkastukset ja asiakaspalvelun. Vieraile {link_name}arrow