Webex Meetings on videokokouspalvelu, joka mahdollistaa turvallisen integroidun äänen, videon ja sisällön jakamisen pilvestä. 

Organisaatiot voivat käyttää Webex Meetings -palvelua online-videokonferenssien ja webinaarien järjestämiseen ja vastata etätyön luomiin tarpeisiin skaalautuvalla tavalla.

Cisco tukee voittoa tavoittelemattomia yhdistyksiä tarjoamalla tukikelpoisille organisaatioille 60 prosentin alennuksen Webex Meetings -tilauksesta jopa 100 käyttäjälle. Tilaus sisältää Webex Meetings -paketin verkkokokousten, koulutusten ja tapahtumien järjestämiseen jopa 1 000 osallistujalle sekä etätuki-istunnoihin jopa 5 osallistujalle. Mukana on myös Webex Messaging, joka mahdollistaa yhteistyön tekemisen koko organisaatiossasi.

 

 

Tämä tarjous on saatavilla yhteisöllemme suoraan Ciscon kautta, ja sen mahdollistavat osittain TechSoupin validointipalvelut. Lue lisää siitä, kuinka teemme yhteistyötä johtavien yritysten kanssa tuodaksemme tämän kaltaisia tarjouksia voittoa tavoittelemattomalle sektorille.

X
{link_name} hoitaa TechSoup Suomen kelpoisuustarkastukset ja asiakaspalvelun. Vieraile {link_name}arrow