Symantec Desktop Donation Program

TechSoupin kautta saatava Symantecin lahjoitusohjelma tarjoaa Symantec Enterprise ja Symantec Norton -tuotteet kelpoisiksi hyväksytyille kansalaisjärjestöille ja säätiöille ympäri Suomen.

Voit käyttää Symantec Enterprise -tuotteita parantamaan turvallisuutta verkoissa toimivilla tietokoneilla. Symantecin lahjoitusohjelma sisältää tuotteet sekä pienille ja keskikokoisille että isoille toimijoille.

Voit käyttää Symantec Norton -tuotteita parantamaan yksittäisten laitteiden turvallisuutta ja toimivuutta, kun laitteet eivät ole osa laajempaa toimintaverkkoa.

 

Kelpoisuus ja rajoitukset

Jos järjestösi on kelpoinen, voi hakea 1 Norton Security -lisenssiä fiskaalivuoden aikana (1. heinäkuuta-30. kesäkuuta). 

Voit lisäksi saada kaksi Symantec Enterprise -tuotetta fiskaalivuoden aikana. Voit hakea jopa 100 lisenssiä jokaista Symantec Enterprise -tuotetta kohden. Poikkeuksena Backup Exec -tuotteet, joita varten tarvitset vain yhden lisenssin.

Lisätietoja kelpoisuudesta ja rajoituksista löydät tältä sivulta, josta selviää, voiko järjestösi saada näitä ohjelmistolahjoituksia.