DocuSignin ja TechSoup Suomen lahjoitusohjelma tarjoaa sähköisen allekirjoituksen ja tapahtumien hallinnan ohjelmistot erilaisille Suomessa sijaitseville järjestöille ja säätiöille.

Voit käyttää DocuSignia asiakirjojen allekirjoittamiseen, lähettämiseen ja hallintaan. DocuSign korvaa asiakirjojen tulostamisen, faksaamisen ja skannaamisen tekemällä hyväksynnät ja päätökset digitaalisiksi.

Vaatimukset ja rajoitukset

Jos organisaatiosi täyttää vaatimukset, voit saada viisi Standard Edition-tuotetta ja viisi Business Pro Edition-tuotetta verovuotta kohden (1. heinäkuuta - 30. kesäkuuta).

Lisätietoja on saatavilla vaatimukset ja rajoitukset-sivulla. Siellä voit tarkistaa, täyttääkö organisaatiosi kaikki tämän ohjelman ehdot.

Tietoja mahdollisista alennuksista

Jos tuotteen nimi sisältää merkinnän "Access to discounted rates", tarjous sisältää erikoisalennuksen tuotteen tai palvelun hinnasta. Tämä tarkoittaa, että kun olet lähettänyt hakemuksen ja maksanut TechSoup Suomen hallinnollisen maksun, maksat myös lahjoituskumppanille suoraan tuotteesta tai palvelusta. Löydät erikoisalennukset jokaisesta tuotekuvauksesta. Nämä hinnat ovat saatavissa vain vaatimukset täyttäville järjestöille ja säätiöille TechSoup Suomen kautta.

Alennuslinkki organisaatioille, joiden budjetit ovat yli miljoona dollaria

Jos organisaatiosi vuosibudjetti on yli miljoona dollaria, et voi saada DocuSignia ilmaiseksi. Voit kuitenkin saada 30 prosentin alennuksen DocuSignin vuosisuunnitelmista. Käy DocuSignin sivustolla rekisteröityäksesi.

X
{link_name} hoitaa TechSoup Suomen kelpoisuustarkastukset ja asiakaspalvelun. Vieraile {link_name}arrow