TechSoup Suomen Cisco Systems -lahjoitusohjelma tarjoaa valikoiman langallisia ja langattomia verkkolaitteita kelpoisille järjestöille ympäri Suomea.

Voit tämän ohjelman kautta pyytää kaikkia Ciscon tarvikkeita ja laitteita, jotka ovat välttämättömiä toimivien verkkojen luomiseksi (vain ylimääräiset johdotukset voivat olla tarpeen).

Älä yhdistä muiden tilausten kanssa

Huomioi, että jos organisaatiosi on tilaamassa Ciscon tuotteiden lisäksi tuotteita muista lahjoitusohjelmista, on teidän tehtävä oma tilaus Ciscon tuotteille ja toinen muille tuotteille.

Kelpoisuus ja rajoitukset

Jos organisaationne on kelpoinen, voitte saada yhden lahjoituksen fiskaalivuoden aikana (1.7.-30.6.), minkä hallinnollisten maksujen arvo on maksimissaan $4,800.

Varoitus: Kansallisten organisaatioiden, joilla on yli 20 toimipaikkaa, paikallisyhdistykset eivät ole kelpoisia Ciscon lahjoituksiin. Tämä pitää paikkansa, vaikka paikallisyhdistys katsottaisiinkin erilliseksi kokonaisuudeksi ja sitä ei rahoitettaisi kansallisen organisaation toimesta. Tällaisia organisaatioita ovat esimerkiksi NMKY ja Punainen Risti.

Vieraile kelpoisuus ja rajoitukset -sivulla, jotta voit arvioida organisaatiosi kelpoisuuden osallistua tähän ohjelmaan.

Toimitus ja täytäntöönpano

Puolijohdeteollisuuden materiaalien heikosta saatavuudesta johtuen, lahjoitusten täytääntöönpanoajat ovat normaalia pidemmät. Voit odottaa lahjoituksesi toimitettavan 26 viikon sisällä hyväksymispäivästä.

Tämä aika-arvio sisältää tilauksen käsittelyn, tuotteiden valmistuksen, lähetyksen, sekä toimituksen.

Kaikki tuotelahjoitukset saattavat muuttua tai viivästyä ilman erillistä ilmoitusta. Cisco pidättää oikeuden korvata tuotteet toisiin toiminnoiltaan vastaaviin tuotteisiin kaikissa pyynnöissä.

If you need to cancel a request, you must do so no later than 65 days before your estimated delivery date.

SMARTnet palvelu, tuki ja palautukset

Ciscon lahjoitukset sisältävät viiden vuoden SMARTnet sopimukseksen auttaakseen organisaatioita asentamaan ja ylläpitämään järjestelmiään. Tämä sisältää teknisen tuen, vioittuneiden tuotteiden vaihdon tai korjauksen ja ohjelmistopäivitykset. Katso Register and Maintain Your SMARTnet Contract -sivun tiedot rekisteröinnistä, ylläpidosta ja sopimuksen käytöstä.

Jos SMARTnet-sopimuksen voimassaolo päättyy, suosittelemme, että jatkat SMARTnet-palvelu- ja tukisopimuksen uusimista vuosittain (omalla kustannuksellasi) niin kauan kuin omistat laitteen tai kunnes kyseisen laitteen käyttöikä on julistettu päättyneeksi (EOL) eikä Cisco enää tue sitä. Opi rekisteröimään ja käyttämään näitä etuja.

Tuotteet, jotka saapuvat vioittuneina tai toimimattomina, käytä Cisco takuuta tai SMARTnet sopimustasi. 

Jos olet saanut väärän tuotteen, lähetä viestiä 20 päivän aikana tuotteen saapumisesta techsoup@techsoup.fi -osoitteeseen aiheella "CISCO RETURN REQUEST" ja sisällytä viestiin seuraavat asiat:

  • Organisaation nimi
  • TechSoup Suomen tilausnumero
  • Lista tuotteista, jotka haluat palauttaa
  • Syy palautukselle

Cisco lahjoitusohjelman edustajamme tarkistaa pyyntönne ja ottaa yhteyttä sekä tekee järjestelyt palautukselle.

Muissa tuotekysymyksissä, Cisco ei yleensä hyväksy palautuksia. Kuitenkin jos sinulla on erityinen tilanne, jonka haluaisit meidän tarkastavan, laita sähköpostia kuten yllä on neuvottu. 

Saadaksesi maksun palautuksen Cisco lahjoitusohjelman tuotteista, tuotteet tulisi palauttaa 20 päivän sisällä kaikkien tuotteiden vastaanottamisesta. 

Cisco Takeback and Recycle -ohjelma

Cisco on ympäristöystävällinen yritys. Lahjoitetut tuotteet, joita ei enää käytetä tai ovat tulleet käyttöikänsä päähän, voidaan palauttaa Ciscolle Takeback and Recycle -ohjelmana avulla. Se on avoin kaikille Ciscon laitteiden käyttäjille ja niihin liittyville tuotemerkeille ja tytäryhtiöille.

Cisco Product Grant -ohjelma

Cisco Product Grant -ohjelma on toinen vaihtoehto osalle järjestöistä saada Ciscon verkkolaitteita. Tämä ohjelma rarjoaa yksittäisiä epätyypillisiä verkkolaitekokoelmia valikoiduille järjestöille. Lisätietoja löydät Cisco Product Grant -ohjelmasta.

Kelpoiset organisaatiot voivat saada lahjoituksia joko TechSoup Suomen Cisco-lahjoitusohjelman kautta tai Cisco Product Grant -ohjelman kautta, mutta ei molemmista saman fiskaalivuoden aikana. 

Konsultit

Jos teillä ei ole verkko- tai IT-ammattilaista henkilökunnassa, teidän kannattaa harkita konsultin palkkaamista. Cisco-lahjoitusohjelman hallinnollinen maksu ei sisällä verkkolaitteiden asennusta. 

X
{link_name} hoitaa TechSoup Suomen kelpoisuustarkastukset ja asiakaspalvelun. Vieraile {link_name}arrow