Box.org -lahjoitusohjelma

Box.org tarjoaa organisaatioille työkalut tiedostojen jakamiseen, sisällönhallintaan ja yhdessä työskentelyyn.

Katso lisätietoja siitä, mitä heidän lahjoitusohjelmaansa kuuluu, tai tilaa Box organisaatiollesi. 

Sopiiko se organisaatiolleni?

Voit korvata perinteiset tiedostojen säilyttämisen ja jakamisen prosessit Boxin pilvipalvelussa toimivalla tiedostojen säilömisellä ja yhdessä työskentelyn ratkaisuilla. Lisäksi se tarjoaa työkaluja, jotka helpottavat muun muassa projektien hallintaa ja globaalia yhdessä työskentelyä.

Jos organisaatiosi toimii arkaluonteisten tietojen kanssa, Box tarjoaa myös hallinnollista, teknistä ja fyysistä suojaa organisaatiosi tietojen turvaamiseen.

Miten se toimii?

Alta löydät esimerkkejä siitä, miten järjestösi voi hyödyntää Boxia.

Luo kansiorakenne, jonka avulla voit luokitella päivittäisiä vastuutehtäviäsi.

Käytä Boxin yhdessä työskentelyn ominaisuuksia, kuten kommentointia ja tehtävänhallintaa, joiden avulla pysyt ajan tasalla vaikkapa järjestöavustusten hakemiseen liittyvien tehtävien suhteen.

Voit johtaa maantieteellisesti toisistaan erillään työskentelevän henkilöstön toimintaa luomalla kansioita erityisesti eri paikallistoimijoiden mukaan.

Vauhdita yhdessä työskentelyä sallimalla käyttäjien tarkastaa reaaliajassa töitä pilvipalvelussa miltä hyvänsä laitteelta perinteisen tiedostojen lähettelemisen sijaan.

Upota Boxiin säilötyt vuosiraportit ulkoiselle verkkosivulle tai intranetiin.

Säätiöit voivat virtaviivaistaa rahoituksen kehitystä ja kumppanuuksia luomalla hakemus- ja hyväksyntäprosesseja Boxin avulla.

Box voidaan integroida muihin sovelluksiin, kuten Salesforce, NetSuite, Microsoft Office ja Office 365.

Jos haluat lukea lisää, tutustu Boxin järjestöille kokoamaan tietopakettiin.

Mitä on saatavilla?

Kelpoisiksi katsotut organisaatiot voivat voivat saada Boxin Starter Editionin, joka sisältää 10 käyttäjälisenssiä ja 100 GB säilytystilaa. Nämä lisenssit ovat jatkuvia, eli ne eivät umpeudu koskaan. Voit ladata ja jakaa jopa 2 GB:n kokoisia tiedostoja Starter Editionilla.

Katso Starter Editionin kaikki ominaisuudet Boxin hinnastosivulta.

Box.org järjestöjen työkaluna

Lukuisat kansainväliset organisaatiot ovat ottaneet Boxin käyttöönsä ja hyödyntäneet sitä järjestötoiminnassa. Boxin sivuilta voit lukea järjestöjen tavoista hyödyntää palvelua.