Bitdefender on johtava tietoturvaohjelmisto, joka palvelee yli 450 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa. Bitdefenderin tavoite on tarjota parasta mahdollista turvaa internetin käyttäjille. Tälle tehtävälle omistautuminen on sijoittanut Bitdefenderin ykköspaikalle maailmanlaajuisesti tunnettujen tietoturvaohjelmistotestausjärjestöjen, kuten AV-TEST, AV-Comparatives, Checkmark, ICSA Lab ja Virus Bulletinin vertailuissa. Bitdefender on alan johtava ohjelmisto, joka on taistellut haittaohjelmia ja muita online-rikoksia vastaan jo yli kymmenen vuotta.

Bitdefenderin tavoite on haittaohjelmista vapaa internet, jossa koulutus, henkilökohtainen vapaus ja avoin ideoiden vaihto voi kukoistaa. Yhtiön visio on online-maailma, jossa lapset voivat leikkiä vapaasti ja teini-ikäiset voivat käyttää sosiaalisia medioita ja opiskella ilman pelkoa kiusaamisesta. Internet, jossa aikuiset voivat harjoittaa liiketoimintaa, tehdä ostoksia ja hoitaa pankkiasioita ilman pelkoa identiteettivarkauksista tai pankkipetoksista.

Bitdefender rakentaa luottamusta ja poistaa rajoja tarjoamalla alan uusimpia innovaatioita ja soveltamalla tekniikkaa, jonka avulla se voi toimia parhaalla mahdollisella tavalla. Yhdessä yrityksille ja kotikäyttäjille tarkoitetun kaupallisen version kanssa Bitdefender kehittää ja edistää myös täyttä valikoimaa ilmaisia tuotteita tietokoneille, älypuhelimille ja tableteille. Bitdefender tuottaa myös ilmaisia apuohjelmia, sovellutuksia ja turvajärjestelmiä, jotka toimivat yhteistyössä koulujen ja yhdistyksien kanssa ja luovat turvallisempia kehyksiä sosiaaliselle verkottumiselle

Bitdefender-lahjoitusohjelma TechSoup Suomen kautta tarjoaa virustorjunta- ja tietoturvaohjelmistoja tukikelpoisille yhdistyksille ja järjestöille.

Voit käyttää Bitdefender-ohjelmistoa parantamaan turvallisuutta ja ehkäisemään viruksia sekä Windows että Mac-tietokoneilla ja Windows-palvelimilla. 

Kelpoisuus ja rajoitukset

Bitdefender-lahjoituksia voivat saada järjestöt, joiden liikevaihto on korkeintaan 1,4 miljoonaa dollaria vuodessa.

Jos järjestösi täyttää kelpoisuusvaatimukset, voitte saada tarvitsemanne määrän Bitdefender-ohjelmistolahjoituksia.

Lue läpi ohjeet koskien kelpoisuutta ja rajoituksista ja tarkista täyttääkö järjestösi lahjoitusohjelmaan osallistumisen kelpoisuuden.

X
{link_name} hoitaa TechSoup Suomen kelpoisuustarkastukset ja asiakaspalvelun. Vieraile {link_name}arrow