Amazon Web Services -krediittiohjelma järjestöille (Amazon Web Services (AWS) Credits Program for Nonprofits) tarjoaa kelpoisille yhdistyksille ja säätiöille AWS-mainoskrediittejä käytettäväksi pilvipalveluissa.

Näitä palvelukrediittejä voi käyttää AWS:n on demand -pilvipalveluiden käyttökuluihin ja tiettyihin AWS:n tukikuluihin. AWS on turvallisten pilvipalveluiden alusta, joka tarjoaa laskentatehoa, tietokantojen tallennustilaa, sisällön toimittamista ja muita toiminnallisuuksia ilman, että yhdistysten täytyy investoida fyysiseen infrastruktuuriin. Näitä krediittejä ei voi käyttää Amazon EC2 Reserved Instancesen, Amazon Mechanical Turkin, AWS Marketplacen, Amazon Route53 verkkotunnuksen rekisteröintiin tai siirtoon, eikä etukäteismaksuun mistään palvelusta. 

Saadaksesi lisätietoja, katso sivut Amazon Web Services -krediittiohjelma järjestöille FAQ ja katso, miten muut voittoa tavoittelemattomat yhdistykset käyttävät hyödykseen AWS:n pilvituotteita ja ratkaisuja.

Kelpoisuus

Saadaksesi selville voiko yhdistyksesi saada lahjoituksia tämän ohjelman kautta, katso Amazon Web Services Credits Program for Nonprofits kelpoisuusehdot.

Rekisteröityminen AWS Ilmaistaso -ohjelmaan (AWS Free Tier)

AWS-krediittiohjelma järjestöille -palvelun lisäksi AWS tarjoaa Ilmaistaso-palvelun (AWS - Free Tier) kaikille uusille asiakkaille 12 kuukauden ajaksi yhdistyksen rekisteröitymispäivästä lähtien. AWS Ilmaistaso on tarjous, joka on erillinen AWS-krediittiohjelma-palvelusta. Sen avulla uudet asiakkaat voivat käyttää tiettyjä AWS-palveluita ilmaiseksi tiettyjen käyttörajoitusten puitteissa.

AWS suosittelee, että potentiaaliset lahjoituksen saajat rekisteröityvät AWS Ilmaistaso -palveluun ennen tämän tarjouksen hakemista.

Useimmissa tapauksissa yhdistykset käyttävät sekä AWS-krediittiohjelmaa että AWS ilmaistaso -palvelua. Tämä yhdistelmä voi auttaa yhdistyksiä käyttämään hyödyksi AWS:n pilvi-infrastruktuuria maksaen siitä käytön mukaan ylläpitääkseen verkkosivustoja ja rahankeräysohjelmistoja, säilyttääkseen ja analysoidakseen dataa ja kehittääkseen uusia järjestelmiä.

Tietoa Amazon Web Services -voittoa tavoittelemattomien yhdistysten krediittiohjelma

-palvelusta

Amazon Web Services (AWS) ymmärtää, että voittoa tavoittelemattomat yhdistykset tarvitsevat teknologiaa, joka auttaa niitä saavuttamaan tavoitteensa tuhlaamatta kallisarvoisia resursseja. Tarjoamme suurella ilolla edullista ja korkeasti skaalattavaa infrastruktuuriteknologiaa verkkosivustojen rakentamiseen, keskeisten liiketoimien ja työntekijöiden järjestelmien ylläpitoon ja ylittämisen ja rahankeruun hallinnointiin. Haluamme rohkaista voittoa tavoittelemattomia yhdistyksiä ympäri maailmaa lopettamaan sen, että maksetaan käyttämättömästä laskentatehosta, jotta he voivat keskittää resurssinsa tärkeään työhön.

X
{link_name} hoitaa TechSoup Suomen kelpoisuustarkastukset ja asiakaspalvelun. Vieraile {link_name}arrow