DocuSign Donated

DocuSignin ja organisaation TechSoup Suomi lahjoitusohjelma tarjoaa sähköisen allekirjoituksen ja tapahtumien hallinnan ohjelmistot erilaisille Yhdysvalloissa sijaitseville organisaatioille, hyväntekeväisyysjärjestöille ja julkisille kirjastoille.

Voit käyttää DocuSignia asiakirjojen allekirjoittamiseen, lähettämiseen ja hallintaan. DocuSign korvaa asiakirjojen tulostamisen, faksaamisen ja skannaamisen tekemällä hyväksynnät ja päätökset digitaalisiksi.

Vaatimukset ja rajoitukset

Jos organisaatiosi täyttää vaatimukset, voit saada viisi Standard Edition-tuotetta ja viisi Business Pro Edition-tuotetta verovuotta kohti (1. heinäkuuta - 30. kesäkuuta).

Lisätietoja on saatavilla vaatimukset ja rajoitukset-sivulla. Siellä voit tarkistaa, täyttääkö organisaatiosi kaikki tämän ohjelman ehdot.

Tietoja mahdollisista alennuksista

Jos tuotteen nimi sisältää merkinnän "Mahdollinen alennus", tarjous sisältää erikoisalennuksen tuotteen tai palvelun hinnasta. Tämä tarkoittaa, että kun olet lähettänyt hakemuksen ja maksanut organisaation [PNGO NAME] hallinnollisen palkkion, maksat myös lahjoituskumppanille suoraan tuotteesta tai palvelusta. Löydät erikoisalennukset jokaisesta tuotekuvauksesta. Nämä hinnat ovat saatavissa vain vaatimukset täyttäville järjestöille ja kirjastoille organisaation [PNGO NAME] kautta.

Alennuslinkki organisaatioille, joiden budjetit ovat yli miljoona dollaria

Jos organisaatiosi vuosibudjetti on yli miljoona dollaria, et voi saada DocuSignia ilmaiseksi. Voit kuitenkin saada 30 prosentin alennuksen DocuSignin vuosisuunnitelmista. Käy DocuSignin sivustolla rekisteröityäksesi.