Windows Pro Full Operating System - Get Genuine ja Access poistuu valikoimasta 29.12.2021

Microsoft Access (erillisenä ostona), sekä Windows Pro Full Operating System - Get Genuine -tuote poistuu Microsoftin on-premises lahjoitusohjelmasta.

Mikäli organisaatiosi käyttöjärjestelmät eivät ole vielä Windowsin Pro -versiolla, ja mikäli et ole vielä tilannut Get Genuine -tuotteita, voit tehdä tilauksia tässä viestissä mainittuihin päiviin mennessä.

29.12.2021 on viimeinen mahdollisuus tilata edellä mainitut tuotteet, mikäli maksat pankki-/luottokortilla (PayPalin kautta). Laskulla maksaessa suosittelemme, että suoritat maksun 22.12.2021 mennessä, jotta saamme käsiteltyä tilauksesi. Tilaukset, joiden maksusuoritus ei ole tullut perille asti 27.12.2021 mennessä, joudumme valitettavasti, sillä emme voi enää tuon päivämäärän jälkeen käsitellä niitä.

Tilaa Windows Pro Full Operating System - Get Genuine

Luethan tuoteen selostuksen ennen Get Genuine -tuotteiden tilausta. Tuotteiden käyttöön pätee tietyt erityisehdot.
 

Usein kysytyt kysymykset

Microsoftin tarjonnan muutosten tiedotusten jälkeen olemme saaneet lukuisia kysymyksiä. Yleisimmät kysymykset ovat seuraavat:

Päteekö tämä Microsoft 365 tai Office 365 -tuotteisiin?
Ei. Mikäli organisaatiosi käyttää Microsoft 365 tai Office 365 -pilvipalveluita, tulevat muutokset ja aikarajat eivät kosketa sinua. Muutokset koskevat ainoastaan on-premises lisenssejä, jotka on tilattu TechSoup Suomen kautta.

Kuinka pitkään voin tilata lahjoitustuotteita?
Kaikki Microsoftin lahjoitusohjelman tuotteita voit tilata 4.4.2022 asti, lukuun ottamatta Windows Pro Full Operating System - Get Genuine, sekä Microsoft Access -tuotteita. Poistamme kuitenkin väliaikaisesti kaikki lahjoitustuotteet valikoimastamme vuodenvaihteen aikoihin, siksi ajaksi kun Microsoft tekee muutoksia tuotteiden toimittamistapoihin.

Voinko käyttää lahjoitettuja tuotteita 4.4.2022 jälkeen?
Tottakai! Kaikki lisenssit, joita tilaat Microsoftin lahjoitusohjelman kautta (esim. Office -paketit ja palvelinlisenssit) ovat lisensoitu organisaatiollesi ja voit niitä käyttää niin pitkään, kunnes ne täysin vanhenevat.

Ennen 29.12.2021 ostetut lisenssit sisältävät kahden vuoden Software Assurancen, eli oikeuden päivittää uusiin versioihin kahden vuoden ajan tilauksesta. Tämä ei kuitenkaan päde Windows Pro Full Operating System - Get Genuine -tuotteeseen tai lisensseihin, jotka on ostettu välillä tammi-helmikuu 2022.

 

Kysymyksiä?

Mikäli sinulla on kysymyksiä Microsoftin voittoa tavoittelemattomille organisaatioille tarkoitetusta tarjonnasta tai kaipaat tukea hankintoihin, otathan meihin yhteyttä.

X
{link_name} hoitaa TechSoup Suomen kelpoisuustarkastukset ja asiakaspalvelun. Vieraile {link_name}arrow