TechSoup-kurssit

 

Verkkokoulutusta yhdistyksille ja säätiöille

TechSoupin kurssien sisältö on suunniteltu erityisesti voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden henkilökunnalle. Teemme yhteistyötä aiheiden asiantuntijoiden kanssa, joilla on myös syvä kokemus voittoa tavoittelemattomista organisaatioista.

Katso koko kurssivalikoima

Osa suosituimmista kursseistamme

Katso koko kurssivalikoima

Kehitämme kurssejamme erityisesti järjestöille

Kurssejamme on kehittänyt TechSoupin oma suunnittelutiimi yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa, jotka ymmärtävät, kuinka voittoa tavoittelemattomat organisaatiot käyttävät näitä taitoja. Käytämme nykyaikaisia aikuiskoulutusmenetelmiä, jotka sisältävät esimerkkejä ja harjoituksia, jotka on suunniteltu erityisesti voittoa tavoittelemattomille toimijoille.

**Huom: Suurin osa kursseistamme on tällä hetkellä tarjolla vain englanniksi.

Esittelyssä Microsoftin Digital Skills Center for Nonprofits

TechSoup on työskennellyt yhteistyössä Microsoftin kanssa tarjotakseen joukon tehokkaita kursseja, joissa yhdistyvät Microsoftin asiantuntijoiden ammattitaitoa kehittävä sisältö ja TechSoupin syvä ymmärrys siitä, kuinka voittoa tavoittelemattomat organisaatiot käyttävät teknologiaa. Nämä kurssit on suunniteltu auttamaan voittoa tavoittelematonta henkilöstöä siirtymään pilveen, ja suurin osa kursseista on saatavilla ilmaiseksi.

Käy katsomassa koko Microsoft Digital Skills Center -valikoimaa

Kurssien tasot

TechSoupin kursseja tarjolla kolmella tasolla:

100-taso Perusohjeet oppijoille, joilla on vain vähän tai ei lainkaan tietoa aiheesta.
200-taso Edistyneempää sisältöä, joka auttaa oppijoita soveltamaan tietoa.
300-taso Kehittynein sisältö, joka voi sisältää sulautettua opetusta ja jossa yhdistyy asiakastarpeeseen vastaava sisältö yhdessä viikoittaisten verkossa tapahtuvien reaaliaikaisten tapahtuminen kanssa. Saatavuus loppuvuodesta 2020.

 

X
{link_name} hoitaa TechSoup Suomen kelpoisuustarkastukset ja asiakaspalvelun. Vieraile {link_name}arrow