Tämä sivusto ei ole valitettavasti käytettävissä kriittisten päivitysten vuoksi ajalla 21.6.2022 : 06.00 – 21.6.2022 : 23.00 EEST. Pahoittelemme häiriötä. Hide this message.

TechSoup Suomi tarjoaa IT-lahjoituksia järjestöille, yhdistykslle, voittoa tavoittelemattomille säätiöille ja julkisille kirjastoille Suomessa. Ennen kuin pääset tekemään tilauksia, rekisteröi edustamasi järjestö TechSoupin sivustolle. TechSoup Suomi käy läpi hakemuksen, ja tarkistaa, täyttääkö järjestösi lahjoituskumppaneidemme kelpoisuusvaatimukset. 

Näin rekisteröidyt:

1. Täytä rekisteröitymislomake täällä. Suosittelemme käyttämään rekisteröinnissä järjestöön liittyvää ja ei henkilösidonnaista sähköpostiosoitetta, kuten esimerkiksi toimisto@jarjesto.fi tai jarjesto@gmail.com. Näin tilinne pysyy hyvin yhdistyksenne hallussa vaikka henkilömuutoksia tulisikin. 

2. Aktivoi järjestösi rekisteröityminen TechSoup Suomelta automaattisesti saamasi sähköpostin linkin kautta. Mikäli et saa TechSoup Suomelta sähköpostia tunnin sisällä rekisteröitymislomakkeen lähettämisestä, ota yhteys osoitteeseen techsoup@techsoup.fi

3. Odota kunnes saat TechSoup Suomelta sähköpostiisi vahvistuksen järjestösi kelpoisuudesta hakemaan lahjoituksia kauttamme. Hakemuksesi käsitellään viiden työpäivän kuluessa. Sähköpostissa on myös tieto siitä, miltä lahjoituskumppaneilta järjestösi on oikeutettu saamaan lahjoituksia.

Jos järjestösi ei täytä tämänhetkisten yhteistyökumppaneidemme kelpoisuusvaatimuksia, saat tietenkin tiedon myös tästä sähköpostitse.

TechSoup Suomi saattaa ottaa yhteyttä järjestöösi lisätietoja varten.

4. Kun järjestösi kelpoisuus on vahvistettu, saat tilattua lahjoitusohjelmistoja sivustoltamme. Maksuvaihtoehtoja ovat PayPal (luottokorttimaksu) ja lasku. Lisäksi saat luotua vahvistuskoodeja Microsoftin pilvipalveluita ja Google järjestöille -ohjelmaa varten. Mikäli haluatte maksaa verkkolaskulla, valitkaa maksutavaksi lasku ja ottakaa tilauksen tehtyänne yhteys TechSoup-koordinaattori Riikka Helmiseen (techsoup@techsoup.fi). 

X
{link_name} hoitaa TechSoup Suomen kelpoisuustarkastukset ja asiakaspalvelun. Vieraile {link_name}arrow