Tämä sivusto ei ole valitettavasti käytettävissä kriittisten päivitysten vuoksi ajalla 21.6.2022 : 06.00 – 21.6.2022 : 23.00 EEST. Pahoittelemme häiriötä. Hide this message.

Kuinka Okta auttaa yhdistyksiä?

Pääset alkuun 50:llä ilmaisella lisenssillä

Hallitse kirjautumistietoja kaikilla alustoilla: Helpompi tapa yhdistyksille lisätä turvallisuutta.

Okta auttaa yhdistyksiä yhdistämällä turvallisesti työntekijät, yhteistyökumppanit, lahjoittajat ja vapaaehtoiset teknologiaan, jota he tarvitsevat tehdäkseen tärkeää työtään. Perusasioista kuten kertakirjautumisesta (sigle sign-on, SSO) edistyksellisempiin käyttäjän ja pääsynhallinnan ratkaisuihin, Okta auttaa kaikkia organisaatioita hyödyntämään teknologiaa.

Okta tarjoaa yhdistyksille 50 ilmaista lisenssiä kaikkiin Workforce Identity -tuotteisiin sekä isoja alennuksia ylimääräisille käyttäjille ja External Identity -tuotteisiin. Lisäksi yhdistykset ovat kelpoisia saamaan 50 prosentin alennuksen yleisistä harjoituskursseista ja pääsyn Oktaneen, Oktan vuosittaiseen asiakaskonferenssiin.

Yhdistä Okta

Tämä tarjous on saataville yhteisöllenne suoraan Oktan kautta ja yhteistyö TechSoupin validointipalvelujen kanssa mahdollistaa tämän. Lue lisää siitä, miten TechSoup työskentelee johtavien yritysten kanssa saadakseen tämänkaltaisia tarjouksia kolmannen sektorin toimijoille.

 

Kuinka Okta toimii?

 

Integroi tuhansia sovelluksia käyttäen SSO:ta

Oktan SSO (kertakirjautuminen) tarjoaa turvallisen ja käyttäjäystävällisen tavan käyttäjille päästä käsiksi nopeasti kaikkiin sovelluksiin ilman, että heidän tarvitsee muistaa lukuisia salasanoja. Oktan SSO:n avulla IT-tiimien ei tarvitse tuhlata aikaansa salasanojen kanssa auttamiseen.

Siirrä Active Directory -järjestelmäsi pilveen

Työntekijöiden, vapaaehtoisten, lahjoittajien, kumppanien, hallituksen jäsenten ja muiden hallinta voi olla haastavaa IT-tiimeille. Oktan keskitetyn tietokannan (Universal Directory) avulla yhdistyksillä on yksi keskitetty paikka hallita kaikkia heidän käyttäjiään.

Automatisoi käyttäjän elinkaari

Luo ryhmäsääntöjä työntekijöille, vapaaehtoisille, lahjoittajille ja muille, jotta he saavat nopeasti pääsyn tarvitsemiinsa sovelluksiin. Voit myös käyttää Oktan Lifecycle Managementia sulkeaksesi käyttäjät automaattisesta, jotta sensitiivinen tieto pysyy tuvassa.

Turvaa sovelluksesi ja tietosi monivaiheisella todennuksella (MFA)

Yhdistykset toimivat monesti sensitiivisen tiedon parissa. 24 prosenttia turvallisuusrikkomuksista olisi vältevissä MFA:n avulla. Oktan MFA tuo lisäkerroksen sovellustesi ja tietojesi turvallisuuteen.

Tee etätyöskentelystä turvallisempaa

Työntekijäsi voivat työskennellä etänä tai toimistolla, mutta he tarvitsevat saumattoman 24/7 pääsyn organisaation sovelluksiin ja tietoihin. Okta tarjoaa käyttäjille turvallisen pääsyn kaikkiin sovelluksiin miltä tahansa laitteelta muuttumattoman käyttöliittymän avulla.

Rakenna turvallisesti portaaleja ja yhdistä useita sovelluksia

Oktan API -tuotteet ovat kokonainen “käyttäjäkangas”, joka mahdollistaa saumattoman ja turvallisen yhteistyön ulkoisten käyttäjien kanssa – jäsenten, vapaaehtoisten, lahjoittajien ja muiden kanssa. Yhdistykset käyttävät API -tuotteita rakentaakseen portaaleja, jotka yhdistävät useita sovelluksia yhteen käyttäjätunnukseen ja salasanaan.

 
Hanki Okta yhdistyksellesi. Ensimmäiset 50 lisenssiä ovat ilmaisia.
Aloita tästä

 

 

X
{link_name} hoitaa TechSoup Suomen kelpoisuustarkastukset ja asiakaspalvelun. Vieraile {link_name}arrow