Merkittäviä muutoksia Microsotin lahjoitusohjelmaan

Merkittäviä muutoksia Microsotin lahjoitusohjelmaan

Jaamme tässä teille tärkeitä uutisia liittyen suunnitelluihin muutoksiin TechSoupilla olevaan Microsoftin lahjoitusohjelmaan. Muutoksilla saattaa olla vaikutusta organisaationne IT-suunnitteluun ja -budjetointiin

Toivomme, että tutustutte tuoreeseen blogipostaukseen Microsoftin Tech for Social Impact -ryhmältä, jossa selitetään Microsoftin “pilvi edellä” -strategiaa voittoa tavoittelemattomille järjestöille. Ilmoitetut muutokset tulevat voimaan 4.4.2022 ja niiden edistymistä vauhdittaa Microsoftin tavoitteet saada heidän hyväntekeväisyystarjoukset paremmin linjaan kattavien mahdollisuuksien ja turvallisuuden tarjoaman Microsoftin pilven kanssa. TechSoupin yhteistyö Microsoftin kanssa on mahdollistanut maailmanlaajuisesti yli 394 000 järjestön pääsyn huippuluokan teknologisiin ratkaisuihin paikan päällä, sekä pilvessä, jotta he voivat paremmin toteuttaa tarkoitustaan. Yhteistyö priorisoi jatkossakin voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden tarpeita, jotta heillä on mahdollisuus saada ja hyödyntää niitä työkaluja, joita organisaatiot tarvitsevat.

Olemme alle tiivistäneet muutokset, jotka vaikuttavat Microsoftin pitkäaikaiseen TechSoupilla olevaan lahjoitusohjelmaan. Tiedostamme, että suunnitellut muutokset saattavat vaikuttaa teidän IT-budjetointiinne ja teidän kokemuksiin TechSoupissa. Olemme täällä vastaamassa kysymyksiinne, sekä auttamassa teitä ymmärtämään vaihtoehdot ja resurssit, jotka auttavat teitä asettamaan tai muokkaamaan suunnitelmianne.

 

Miten TechSoupin nykyiset Microsoft -tarjoukset muuttuvat?

 • Kaikki lahjoitetut tai myönnetyt lisenssit Microsoftin on-premises (tietokoneelle asennettavat) ohjelmistot eivät ole enää saatavilla voittoa tavoittelemattomille järjestöille 4.4.2022 eteenpäin, muutamaa alla lueteltua poikkeusta lukuun ottamatta.
  • On-premises -ohjelmistot viittaavat erillisiin, pysyviin lisensseihin, jotka käyttäjä asentaa yksittäisille tietoikoneille ja joita voidaan käyttää ilman Internet-yhteyttä (esim. Office Standard). On-premises -tuotteita voi edelleen hakea 4.4.2022 asti, jonka jälkeen nämä tuotteet tulevat olemaan saatavilla alennushintaisina tuotteita 60-75% markkinahintoja edullisemmin. Tämä tarkoittaa, että on-premises tuotteet saattavat maksaa 3-5 kertaa tämänhetkisiä hallinnollisia hintoja enemmän.
  • Microsoftin on-premises -tuotteet, jotka tulevat olemaan TechSoupin valikoimassa 4.4.2022 jälkeen sisältää:

On-premises Windows Pro -lisenssit lahjoitustuotteina

Windows Server ja SQL Server lahjoitustuotteina niissä maissa, joissa Azure ei ole saatavilla*. (Nykyisen Azuren saatavuuden näkee täältä.)

*Azure on saatavilla Suomessa

  • On-premises -lahjoitustuotteet tulevat olemaan jatkossa saatavilla voittoa tavoittelemattomille järjestöille, jotka tarvitsevat ohjelmistoja jaetussa käytössä oleviin tietokoneisiin. Ymmärrämme, että useilla organisaatioilla on tarvetta laitekohtaisiin lisensseihin, jonka takia teemme yhteistyötä Microsoftin kanssa tuodaksemme tämän uuden ohjelman voittoa tavoittelemattomille järjestöille. Organisaatiot, kuten ne joilla on tietokonehuoneita, koulutuskeskuksia, tai joilla on julkisesti käytössä olevia tietokoneita, voivat saada pääsyn näihin lahjoituksiin, tukeakseen heidän julkisessa käytössä olevien tietokoneiden tarpeisiin.
 • Organisaatioilla on jatkossakin pääsy Microsoftin pilvipalvelutuotteisiin TechSoupin kautta. Jotkin tarjolla olevat lahjoitusohjelmat sisältävät ohjelmistoja, joita on tarjolla on-premises -tuotteina. Nämä ovat usein monipuolisemmilla, turvallisemmilla ja joustavammilla ominaisuuksilla. Pilvipalvelulahjoitustuotteet ovat kelpoisuusvaatimusten ja käyttöastevaatimusten alaisia*. Näitä pilviohjelmistolahjoituksia ovat:
  • Microsoft 365 Business Premium on jatkossakin saatavilla maksuttomasti jopa 10 käyttäjälle ja sisältää sähköpostin, ladattavat työpöytäohjelmistot (esim. Office 365 -ohjelmistot, kuten Word, Excel, PowerPoint, OneDrive), pilvitallennuksen ja -jakamisen, verkkotapaamiset viesteillä, äänellä, ja teräväpiirtovideolla, sekä yksinkertaiset laitehallinta- ja edistyneet turvallisuusominaisuudet.
  • Microsoft 365 Business Basic lisenssit tulevat jatkossakin olemaan saatavilla jopa 300 käyttäjälle ja sisältävät sähköpostin, pilvitallennuksen ja -jaon, verkkotapaamiset viesteillä, äänellä, ja teräväpiirtovideolla, sekä muita palveluita.
  • Power Apps Per App -tilaus, jolla rakennat vähäisen koodaustarpeen ja täysin koodittomat kustomoidut prosessit, ovat saatavilla maksuttomasti jopa 10 käyttäjälle.
 • Organisaatiot voivat myös hyödyntää jopa 3500 dollarin arvoisen vuosittaisen edun Azure -palveluina suoraan Microsoftin kautta, niillä alueilla, joissa Azure on saatavilla.

*Huomio: Microsoft viittaa lahjoitustuotteisiin termillä ”granted offers”, eli myönnettyinä tarjouksina. Kelpoisuus- ja käyttöastevaatimuksista voit lukea täältä.

 

Miten TechSoup voi auttaa sinua?

Olemme käyneet läpi monia ohjelmamuutoksia, kun ohjelmistojen toimitustavat ovat muuttuneet. Levykkeiden ja CD-levyjen jakamisesta ja nykyisin tukemalla organisaatioita heidän siirtymisessä pilvipalveluiden pariin, TechSoup jatkaa panostustaan organisaatioiden tukemiseen. Kun huomaatte uusia tarpeita ja edistätte digitaalisten työkalujen käyttöä, me muutamme meidän palveluitamme. Haluamme teidän tietävän, että olemme täällä teitä varten seuraavasti:

 • Vastaamme kysymyksiinne ja vastaanotamme palautteitanne. Ota meihin yhteyttä, kun tarvitsette apua ja ilmoita meille ajatuksesi siitä, miten parhaiten voimme tukea teitä.
 • Järjestämme webinaareja, joissa vastaamme kysymyksiinne. TechSoup Suomi järjestää 21.10. klo 16.15 webinaarin, joissa vastamme kaikkiin esille tuleviin kysymyksiin. Ilmoittaudu webinaariin täällä. Tämän lisäksi TechSoup Global järjestää lokakuun aikana kaksi englanninkielistä webinaaria, joihin pääset ilmoittautumaan täältä.
  • Tuemme teitä, kun otatte käyttönne hybridiratkaisuja. Ymmärrämme, että nämä muutokset saattavat vaikuttaa budjettiinne ja suunnitelmiinne, jonka takia haluamme tukea teitä oikeiden päätösten tekemisessä teidän IT-asioiden osalta. Mikäli tarvitsette lisää on-premises lisenssejä, harkitse myös pilvipalvelulahjoituksen käyttöönottoa, jotta tiiminne voi alkaa tallentaa tiedostoja pilveen ja tutustumaan Teamsiin yhteistyön tekemiseksi. Meillä on myös tarjolla satoja muita ohjelmistoja ja ratkaisuja, joilla takaat organisaatiosi digitaalisen joustavuuden. Olemme täällä teidän apunanne. Seuraavat englanninkieliset resurssit auttavat ymmärtämään mitä on saatavilla ja miten me voimme auttaa.
  • Valitse oikea Microsoft 365 tai Office 365 järjestöllesi
  • Löydä ratkaisuja digitaaliseen joustavuuteen
 • Kehitä tiimisi taitoja. TechSoup Microsoft Digital Skills Center, joka on osa TechSoup Courses -sarjaa, on tukenut maailmanlaajuisesti jo yli 40 000 oppimaan, tarjoamalla pääsyn koulutuksiin ja taitoihin, jotka auttavat ottamaan käyttöön uusia ratkaisuja ja maksimoimaan nykyisten käytössä olevien ratkaisujen tarjoaman arvon.

 

Missä ikinä olettekin digitaalisessa matkassanne, me olemme täällä tukemassa teitä.

 
X
{link_name} hoitaa TechSoup Suomen kelpoisuustarkastukset ja asiakaspalvelun. Vieraile {link_name}arrow