Kuinka valitset oikean Adoben tuotteen?

Adoben Photoshopilla voit muokata kuvioita, Premierellä videoita, Acrobat Prolla voit käsitellä PDF-tiedostoja ja InDesignilla taittaa materiaaleja. 

Alta löydät ohjeita oikean Adobe-tuotteen valitsemiseksi järjestöllesi:

Acrobat Pro ja Acrobat Pro DC

Tarvitseeko sinun esimerkiksi luoda tai muokata PDF-tiedostoja? Suojaa PDF-tiedostosi tai kerää tietoja täytettävillä PDF-tiedostoilla? Jos näin on, Acrobat Pro on sinulle sopiva ohjelma – ja siitä on kaksi versiota:

Adobe Acrobat Pro 2020 Windowsille tai Macille

Acrobat Pro 2020:n avulla organisaatiosi saa työpöytälisenssin joko Windowsille tai Macille. Tämä maksaa vain 55 euron hallinnollisen maksun verran. Lisenssiavain on voimassa 1. joulukuuta 2026 asti. Tilaa tästä Acrobat Pron työpöytäversio.

Adobe Acrobat Pro DC -alennusohjelma

Tähän alennusohjelmaan pääset 5 euron hallinnollisella maksulla. Alennusohjelmassa saat 13 prosentin alennuksen Adobe Acrobat Pro DC -pilvipalvelusta vuodeksi. Ensimmäisen vuoden jälkeen Adoben normaalihintainen tilaus jatkuu jos sitä ei peruuteta. Tämä tarjous koskee vain uusia käyttäjiä. Acrobat Pro DC:llä saat sekä työpöytälisenssin että Adobe Document Cloudin 20 gigaa pilvitallennustilaa. Acrobat Pro DC:hen sisältyy myös Adobe Sign, joka mahdollistaa sähköiset allekirjoitukset. Tilaa tästä Adobe Acrobat Pro DC - Access alennettuun hintaan.

 

Adobe Creative Cloud - Kaikki sovellukset 

Tällä tilauksella saat käyttöösi useita erilaisia ​​Adobe-tuotteita, esimerkiksi InDesign CC, Photoshop CC, Illustrator CC, Premiere Pro CC ja Dreamweaver CC. 5 euron hallinnollisella maksulla saat pääsyn Creative Cloudin alennusohjelmaan. Ensimmäisenä vuotena saat vähintään 60 prosentin alennuksen ja sen jälkeisinä vuosina 40 prosentin alennuksen Creative Cloudin normaalista hinnasta. Ensimmäisen vuoden alennushinta on noin 245 euroa (sisältää ALV:n). Tilaa tästä Adobe Creative Cloud All Apps - Access alennettuun hintaan.

Photoshop Elements 2021 ja Premiere Elements 2021 -paketti

Jos haluat muokata valokuvia ja ehkä videoita esimerkiksi somekanaviinne tai verkkosivuillenne, mutta teillä ei välttämättä ole tarvetta taitto-ohjelmille tai pilvitallennustilalle, niin tällöin Photoshop Elements 2021 ja Premiere Elements 2021 -paketti on hyvä vaihtoehto. Nämä saat käyttöösi 28 euron hallinnollisella maksulla ja ohjelmistoja voi käyttää 30.11.2025 asti. Tilaa tästä Photoshop Elements 2021 ja Premiere Elements 2021.

 

Huomaa, että meillä on kaksi hinnoittelumallia Adobe-tuotteille: 

Pilvipalveluista Adobe Creative Cloud All Apps ja Adobe Acrobat Pro DC maksat kummastakinTechSoupille 5 euron hallinnollisen maksun, jonka jälkeen maksat alennushinnan suoraan Adobelle. 

Työpöytätuotteista, eli Adobe Acrobat Pro 2020 sekä Photoshop Elements 2021 ja Premiere Elements 2021, ovat lahjoitustuotteita, joista maksat vain TechSoupin hallinnollisen maksun. 

 

Kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä

 

X
{link_name} hoitaa TechSoup Suomen kelpoisuustarkastukset ja asiakaspalvelun. Vieraile {link_name}arrow