Digitaalisia työkaluja, jotka ovat tukeneet kansalaisjärjestöjä pandemian läpi (… ja jotka ovat edelleen hyödyllisiä!)

Monet pienet järjestöt ovat joutuneet etsimään saavutettavissa olevia uusia toimintatapoja pandemian aikana. TechSoup Globalin verkostossa olemme saaneet nähdä, miten ihmiset ympäri maailman ovat löytäneet lukuisia nerokkaita tapoja käyttää uusia työkaluja ja teknologioita lisätäkseen toimintaedellytyksiään ja jatkaa vaikuttamista omissa yhteisöissään. Teknologia on ollut, ja on edelleen, keskeisessä roolissa näissä muutoksissa. 

Tässä jaamme TechSoupin viisi käytetyintä tarjousta, joiden luotamme auttavan erityisesti pienemmällä budjetilla toimivia kansalaisjärjestöjä!

 

1. Tee päivittäisitä askareista helpompia Microsoft 365 Business Premiumilla

Microsoft 365 Business Premium antaa järjestöllesi mm. pilviratkaisun sähköposteille, tiedostojen hallinnalle, sekä Office-oaketin tietokoneellesi. Saat käyttöösi Microsoftin pilvisovelluksia, kuten Teams-, OneDrive-, Outlook-sovellukset, sekä loistavia tietoturvaominaisuuksia. Meidän TechSoup Courses -kurssiportaalista löydät Microsoftin Digital Skills Center -osion, jossa on kursseja Office-kokonaisuuden käytön optimoinnille. 
Lue palvelusta lisää ja aloita käyttö Microsotin sivulla

2. Suojaa laitteesi Nortonilla

Norton Security Deluxe -paketilla suojaat jopa 5 laitetta, kuten tietokoneita ja matkapuhelimia, kaikenlaisia verkkouhkia ja haittaohjelmia vastaan. Palvelun saat meiltä edulliseen 10 euron hintaan!
Tilaa Norton Security Deluxe

3. Allekirjoita asiakirjat helpommin DocuSignillä

Etätyöskentely on tehnyt asiakirjojen allekirjoittamisesta haastavaa, mutta DocuSign tekee siitä helppoa! Lähetä vain linkki henkilölle, jolta tarvitsee saada allekirjoitus ja hän voi allekirjoittaa helposti minkä tahansa sähköisen asiakirjan. DocuSign -palvelulla tehdyt allerkijoitukset ovat aivan yhtä hyväksyttäviä, kuin kynällä tehdyt allekirjoitukset. 
Tilaa DocuSign

4. Järjestä virtuaalisia tapaamisia Zoomilla

TechSoupin kautta saat 50% prosentin alennusoikeuden Zoomin maksullisista versioista 49€ hallinnollista maksua vastaan. Zoomin maksuton versio antaa mahdollisuuden pitää 40 minuutin kokouksia, kun taas maksullisella versiolla rajoitus aikarajoitus poistuu ja lisää mahdollisuuden tapaamisten striimaukselle sosiaaliseen mediaan, pilvipohjaisen tapaamisten tallentamisen, sekä reilusti enemmän osallistujia.
Alennusoikeudella säästät 50% kaikista Zoom Pro tai Zoom Business -lisensseistä, sekä tietyistä Zoomin lisäosista. 
Lue lisää ja tilaa Zoom 

5. Muokkaa kuvia ja videoita Photoshop Elements- ja Premiere Elements 2021 -ohjelmistoilla

Meiltä saat Adoben Photoshop Elements ja Premier Elements 2021, esimerkiksi mikäli sinulla on tarvetta muokata kuvia Facebook -profiiliisi tai verkkosivuille, tai mikäli haluat lisätä tekstityksiä videoon. 
Meidän 26 euron hinnalla saat molemmat tuotteet käyttöösi yhdelle käyttäjälle neljän vuoden ajaksi.
Tilaa Photoshop Elements ja Premiere Elements 2021

X
{link_name} hoitaa TechSoup Suomen kelpoisuustarkastukset ja asiakaspalvelun. Vieraile {link_name}arrow