Tämä sivusto ei ole valitettavasti käytettävissä kriittisten päivitysten vuoksi ajalla 21.6.2022 : 06.00 – 21.6.2022 : 23.00 EEST. Pahoittelemme häiriötä. Hide this message.

Seuraavat AWS Credits Program for Nonprofits -käyttöehdot (tai "Krediittien ehdot") pätevät kaikkiin AWS-krediitteihin ("Krediitit"), joita vastaanotat. Isoin kirjaimin kirjoitettujen termien, joita käytetään, mutta joita ei ole näissä Krediittien ehdoissa määritetty, tarkoitukset määritellään AWS-asiakassopimuksessa, jonka löydät osoitteessa http://aws.amazon.com/agreement.

1. Krediittien käyttö

1.1. Krediittejä voidaan käyttää vain tiettyjen AWS:n määrittämien palveluiden kulujen ja veloitusten maksamiseen (yhdessä "Kelpaavat palvelut") Krediittien ehtojen ja kaikkien muiden sovellettavissa olevien AWS:n palveluiden käyttöä säätelevien sääntöjen ja ehtojen mukaisesti, mukaan lukien Asiakassopimuksen. Et voi käyttää krediittejä minkään ennen krediittien vastaanottamista käytettyjen palveluiden, Reserved Instancesien, Amazon Mechanical Turkien, AWS Marketplacessa, minkä tahansa palvelun kulujen maksamiseen etukäteen tai mihin tahansa muuhun palveluun, jotka AWS aika ajoin määrittää, maksamiseen (yhdessä ”Kelpaamattomat palvelut”). AWS-käyttäjätiliäsi veloitetaan tavallisen hinnastomme mukaisesti kaikkien kelpaamattomien palveluiden käyttämisestä. Lisäksi, Kelpaavien palveluiden käytöstä aiheutuneet ylimääräiset kulut, jotka ylittävät krediittiesi määrän, veloitetaan AWS-käyttäjätililtäsi.

1.2. Krediittejäsi voidaan käyttää vain tukemaan aktiviteetteja, jotka liittyvät suoranaisesti ilmoittamaasi voittoa tavoittelemattomaan toimintaan.

1.3. Sinulla tulee olla voimassa oleva AWS-käyttäjätili (tai sinun tulee luoda uusi AWS-käyttäjätili, jos sinulla ei sellaista jo ole), ennen kuin voit käyttää krediittejä. Kun krediitit on käytetty, kaikki palveluiden käytöstä aiheutuneet kustannukset veloitetaan AWS-käyttäjätililtäsi tavallisen hinnastomme mukaisesti. Krediitit erääntyvät vuoden päästä ajankohdasta, jolloin krediittikoodi lisätään AWS-käyttäjätilillesi. Olet yksinomaan vastuussa AWS-käyttäjätilisi käyttökulujen valvonnasta. Jos krediittejä ei käytetä ennen niiden erääntymispäivää, krediitit takavarikoidaan. Pidätämme oikeuden peruuttaa krediittisi milloin tahansa. Erääntyneitä tai peruutettuja krediittejä ei hyvitetä, eikä krediittejä voi palauttaa.

1.4. Krediitit ovat henkilökohtaisia. Et saa myydä, lisensoida, vuokrata tai muutoin siirtää krediittejä. Krediittejäsi ei voida lisätä toiselle käyttäjätilille. Krediitit mitätöidään, jos yrität myydä, lisensoida, vuokrata tai muutoin siirtää niitä. Krediiteillä ei ole olennaista arvoa, niitä ei voi muuntaa rahaksi, niillä ei ole rahallista arvoa ja ne toimivat vain kannustimena AWS-palveluiden käyttöön.

1.5. Krediittisi mitätöidään rikkomuksen, väärinkäytön tai Krediittien ehtojen ja Asiakassopimuksen sääntöjen ja ehtojen noudattamatta jättämisen seurauksena. MUIDEN OIKEUDELLISTEN HYVITYSTEN LISÄKSI JOUDUT HYVITTÄMÄÄN MEILLE KREDIITTIEN ARVON, JOITA KÄYTÄT TAI YRITÄT KÄYTTÄÄ KREDIITTIEN EHTOJEN TAI ASIAKASSOPIMUKSEN EHTOJEN VASTAISESTI.

1.6. Krediittejä voidaan käyttää vain Kelpaavien palveluiden kulujen ja veloitusten maksamiseen, eikä niitä voida vähentää myyntien, käytön, laskujen bruttosumman tai muiden liiketoimeen liittyvien verojen (”Liiketoimen verot”) vähennykseen, joita on sinun kohdallasi sovellettavissa. Sovellettavat liiketoimen verot laskutetaan AWS-käyttäjätililtäsi.

2. Lisäehdot

2.1. Annat täten AWS:lle luvan käyttää nimeäsi ja/tai samankaltaista AWS Nonprofit Credits Program -ohjelman edistämisessä.

2.2. Et voi antaa AWS Nonprofit Credits Program -ohjelmaan liittyvää lehdistötiedotetta ilman eutkäteen saatua kirjallista lupaa. Lupaat myös, ettet hämää tai kaunistele meidän ja sinun välistä suhdetta. Hyväksyt esimerkiksi, ettet väitä, että tuemme, sponsoroimme, hyväksymme, tai tuemme rahallisesti yhdistyksesi toimintaa ja missiota, ellet ole saanut meiltä siihen etukäteen kirjallista lupaa. AWS:n logojen käytön tulee aina ehdottomasti noudattaa AWS-tavaramerkkiohjeistuksia, AWS-yhteismarkkinointiohjeistuksia ja kaikkia muita AWS:n aika ajoin määrittämiä rajoituksia.

2.3. Noudatat AWS Nonprofit Credits Program -ohjelman käytäntöjä ja ehtoja.

2.4. Voimme päättää tai muuttaa AWS Nonprofit Credits Program -ohjelmaa milloin tahansa.

2.5. Kaikki Palvelutarjouksiin liittyvä data ja tiedot, jotka löydät, päättelet, luot tai muutoin opit käyttäessäsi Palvelutarjouksia, on AWS:n salassapidettävää tietoa Asiakassopimuksen mukaisesti, ja suostut pitämään tällaiset tiedot ehdottomasti salassa Asiakassopimuksen ehtojen mukaisesti. Tämä sisältää, muttei rajoitu, turvallisuuteen liittyviin ongelmiin ja ehdotettuihin Palvelutarjontaan liittyviin parannuksiin.

2.6. Krediittejä ei saa ilman meidän lupaa käyttää (etkä voi saada krediittejä), jos käytät AWS-käyttäjätiliäsi Yhdysvaltain hallituksen puolesta. Jos vastaanotat/käytät krediittejä minkä tahansa muun hallinnollisen entiteetin puolesta, todistat vastaanottamalla/käyttämällä krediittejä, että krediittien vastanaottaminen ja käyttäminen ei ole kiellettyä tai vastoin sovellettavia lakeja, säännöksiä tai sitoumuksia, mukaan lukien sovellettavat etiikka- ja hankintasäännöt, etkä luo AWS:lle eturistiriitaa.

X
{link_name} hoitaa TechSoup Suomen kelpoisuustarkastukset ja asiakaspalvelun. Vieraile {link_name}arrow