Mikä on Amazon Web Services?

Amazon Web Services (AWS) on turvallinen pilvipalvelualusta, joka tarjoaa laskentatehoa, tallennustilaa tietokannoille, sisällöntoimittamista ja muita toimintoja, jotka auttavat organisaatioita skaalautumaan ja kasvamaan.

Opi lisää AWS:stä. Jos olet uusi AWS:n käyttäjä tai haluat tietää lisää sen palveluista, katso AWS- esittelyvideoita, kertomuksia ja voittoa tavoittelemattomien yhdistysten tapaustutkimuksia.

Mikä on AWS-voittoa tavoittelemattomien yhdistysten krediittiohjelma?

AWS Credits Program for Nonprofits tarjoaa pääsyn AWS-promootiokrediitteihin, jotka auttavat voittoa tavoittelemattomia yhdistyksiä ottamaan käyttöön pilvipohjaisia ratkaisuja, jotka auttavat saavuttamaan tavoitteita ilman, että niiden täytyy sijoittaa ensin fyysiseen infrastruktuuriin.

AWS myöntää TechSoupin kautta $2000 arvosta krediittejä kelpaaville yhdistyksille (1. kesäkuuta – 30. heinäkuuta). Yhdistykset voivat käyttää näitä palvelukrediittejä kaikkien AWS-on demand -pilvipalveluiden käyttökulujen maksamiseen, jos ne ovat alueellisesti saatavilla. AWS-krediitit eivät kelpaa Amazon EC2 Reserved Instancesen, Amazon Mechanical Turkin, AWS Marketplacen, Amazon Route53 verkkotunnuksen rekisteröintiin tai siirtoon, eikä etukäteismaksuun mistään palvelusta. Niitä voidaan käyttää kuukausittaisten tukikulujen maksamiseen.

AWS:n avulla voittoa tavoittelemattomien yhdistysten ei tarvitse tehdä etukäteen suuria laitteistoinvestointeja, eikä käyttää aikaa ja vaivaa tuon laitteiston hallinnointiin. Sen sijaan yhdistykset voivat varustautua oikeanlaisella ja oikealla määrällä laskentaresursseja, joita he tarvitsevat yhdistyksen toiminnan ylläpitämiseen, ja pystyvät keskittymään missioonsa.

Katso, miten Amazon Web Services hyödyttää voittoa tavoittelemattomia yhdistyksiä globaalisti.

Kelpaako yhdistykseni AWS Credits Program for Nonprofits -ohjelmaan?

Katso kelpaavuus ja rajoitukset -sivu nähdäksesi alustavasti, voiko yhdistyksesi osallistua tähän ohjelmaan.

Mikä Amazon Free Tier on?

AWS Credits Program for Nonprofits -ohjelman lisäksi AWS tarjoaa AWS Free Tier -ohjelman kaikille uusille asiakkaille 12 kuukauden ajaksi alaken siitä hetkestä, kun yhdistys rekisteröityy. AWS Free Tier on AWS-krediittiohjelmasta erillinen ohjelma, jonka avulla uudet asiakkaat voivat käyttää tiettyjä AWS-palveluita ilmaiseksi tiettyjen rajoitusten puitteissa. AWS Free Tier on saatavilla vain yhdelle AWS-käyttäjätilille per yhdistys

AWS suosittelee, että potentiaaliset avustuksen saajat rekisteröityvät AWS Free Tier -ohjelmaan ennen tämän tarjouksen pyytämistä. Huomioi, ettei AWS-krediittien vastaanottaminen nollaa AWS Free Tier -ohjelman 12 kuukauden jaksoa.

Useimmissa tapauksissa yhdistykset hyödyntävät sekä AWS Credits Program for Nonprofits- että AWS Free Tier -ohjelmaa. Tämä yhdistelmä voi auttaa yhdistyksiä hyödyntämään AWS:n pilvi-infrastruktuuria ”maksa käytön mukaan” -periaatteella verkkosivustojen ja rahankeruuohjelmistojen ylläpitämiseksi, datan tallentamiseksi ja analysoimiseksi ja uusien järjestelmien kehittämiseksi.

Miksi tarvitsen AWS-käyttäjätilin pyytääkseni tätä avustusta?

Myönnettyjen krediittien lisäämiseksi tarvitaan voimassa oleva AWS-käyttäjätili, jossa yhdistyksen nimi näkyy Käyttäjätilin nimi -kentässä.

Jos yhdistyksellä ei ole AWS-käyttäjätiliä, se voi rekisteröidä ilmaisen käyttäjätilin ennen tämän avustuksen pyytämistä.

AWS-käyttäjätilin avaamiseen tarvitaan luottokortti.

Kuinka pitkään pystyn käyttämään krediittejä

Krediitit ovat voimassa vain 12 kuukautta, kun ne on lisätty AWS-käyttäjätilille. Jos niitä ei käytetä 12 kuukauden kuluessa, ne erääntyvät.

Mitä tapahtuu, kun olen käyttänyt kaikki krediittini tai ne erääntyvät?

Kun kaikki krediitit on käytetty, tai jos ne erääntyvät 12 kuukauden kuluttua, AWS-käyttäjätiliin liitettyä luottokorttia veloitetaan hinnaston mukaisesti kaikista käytetyistä palveluista.

AWS suosittelee, että yhdistykset käyttävät Amazon CloudWatch -palvelua asettaakseen laskutushälytyksiä välttyäkseen odottamattomilta veloituksilta.

Voinko uusia avustuksen ensimmäisen vuoden jälkeen?

Yhdistykset voivat pyytää avustuksen TechSoupin vuosittain kautta saadakseen lisää krediittejä.

Onko mahdollista, että avustuspyyntöni hylätään, kun olen maksanut hallinnointikulun?

Ei. Vain yhdistykset, jotka ovat kelpaavia saamaan tämän avustuksen, voivat pyytää sitä, jolloin hallinnointikulu veloitetaan.

X
{link_name} hoitaa TechSoup Suomen kelpoisuustarkastukset ja asiakaspalvelun. Vieraile {link_name}arrow