Creative Cloud

Creative Cloud on Creative Suiten kehittynyt versio: paketti suunnittelusovelluksia, joilla voit luoda grafiikoita, videoita, audiotiedostoja sekä interaktiivisia sisältöjä printtiin, verkkoon ja mobiililaitteille. Creative Cloudin avulla voit jakaa tarinasi eri kanavia käyttäen.

TechSoup tarjoaa pääsyn Complete-ohjelman jäseneksi 60 % ohjevähittäishintaa edullisemmin ensimmäisen vuoden ajan. Sen jälkeen Adobe veloittaa sinulta automaattisesti 40 % normaalihintaa edullisemman hinnan jokaisesta vuodesta, kunnes perut tilauksesi. Voit hakea etuhintaisia jäsenyyksiä niin monta kuin tarvitset. Tämä tarjous on saatavilla voittoa tavoittelemattomille järjestöille ja säätiöille, jotka ovat rekisteröityneet Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistys- tai säätiörekisteriin ja noudattavat yhdistyslakia riippumatta järjestön koosta tai budjetista.

Paketti sisältää täyden Adobe Creative Cloud -ohjelman, pääsyn siihen liittyviin palveluihin, pääsyn Behance ProSiteen sekä 20 GB säilytystilaa pilvipalvelussa. Adobe tarjoaa lisäksi kaikki päivitykset ilman ylimääräisiä kuluja. Katso lisätietoja TechSoupin kautta tarjolla olevasta jäsenyydestä ohjelman sivulta.

Katso lisää Usein kysyttyä Adobesta -sivulta tai Adobe-tuotevalikostamme.

Sopiiko se järjestölleni?

Creative Cloud on kattava ratkaisu järjestöille, jotka tuottavat luovia sisältöjä, kuten digitaalisia kuvia, vektorigrafiikoita, verkkosivuja tai videoita inspiroimaan ja parantamaan tavoitteisiinsa pääsyä. TechSoupin kautta saatava etuhintainen jäsenyys on erityisen suositeltava järjestöille, jotka tarvitsevat useampaa kuin yhtä Adobe-tuotetta säännöllisesti vuodeksi tai pidemmäksi aikaa.

Lue Adoben kelpoisuusvaatimuksista Rajoitukset-sivulta.

Miten se toimii?

Creative Cloud koostuu yli 20 työpöytäsovelluksesta sisältäen Adoben suosituimmat tuotteet, kuten Photoshopin, Illustratorin, InDesignin ja Dreamweaverin. Katso koko lista sovelluksista Adoben verkkosivuilta. Voit ladata joko kaikki jäsenyyteen kuuluvat ohjelmat tai ainoastaan ne, joita tarvitse sillä hetkellä.

Sisältyvät palvelut

Osa Creative Cloudiin sisältyvistä sovelluksista

Creative Cloud sisältää lisäksi täyden pääsyn Adoben palveluihin, kuten Typekitiin; Adoben tuhansia fontteja sisältävään galleriaan; PhoneGap Buildiin, joka on mobiilisovelluksien kehittämiseen tarkoitettu alusta; Business Catalystiin, joka on Adoben oma verkkopalvelualusta sekä Behance ProSiteen, joka on kustomoitava portfoliosivu.

Pilvipalvelun ominaisuudet

Ruutukaappaus Macin Finder-ikkunasta synkronoituna Adoben pilvipalvelun säilytykseen

Jokainen jäsenyys sisältää 20 GB säilytystilaa pilvipalvelussa. Voit ladata ja synkronoida PSD-, AI-, INDD-, PDF- ja muun tyyppisiä Adobe-tiedostoja eri laitteilta ja laitteisiin.

Käyttäjäkokemuksia

Alta löydät linkkejä, joiden kautta voit katsoa, miten kansalaisjärjestöt ovat hyödyntäneet Adoben tuotteita työssään.

 

X
{link_name} hoitaa TechSoup Suomen kelpoisuustarkastukset ja asiakaspalvelun. Vieraile {link_name}arrow