Lue lisää TechSoupista

TechSoup Suomi

TechSoup Suomi on osa TechSoupin globaalia verkostoa.

CompuMentor Project, eli nykyinen TechSoup, perustettiin vuonna 1987, mistä lähtien se on auttanut kansalaisjärjestöjä ja voittoa tavoittelemattomia säätiöitä saavuttamaan tavoitteensa tarjoamalla ohjelmistoja ja IT-alan asiantuntemusta juuri kolmannelle sektorille.

TechSoup on viime vuosikymmenten aikana luonut pitkäaikaisia suhteita yritysten ja järjestöjen välille paikallisella, alueelliella ja kansallisella tasolla ja lisäksi auttanut tuhansia järjestöjä löytämään heidän toimintaansa tukevia atk-tuotteita ja ohjelmistoja. 


 

TechSoup

TechSoup on yhdysvaltalainen järjestö, joka tarjoaa sekä tietoa että palveluita kansalaisjärjestöille. Se julkaisee artikkeleita ja levittää tietoa siitä, miten kansalaisjärjestöt ja voittoa tavoittelemattomat säätiöt voivat paremmin hyödyntää uutta teknologiaa ja IT-ratkaisuja työssään.

TechSoup on hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee kansalaisjärjestöjen ja voittoa tavoittelemattomien säätiöiden toimintaa. TechSoup on luonut web-pohjaisen alustan, jonka kautta jo yli 83 000 järjestöä on saanut käyttöönsä yhteensä yli neljä miljoonaa lahjoitustuotetta vuodesta 2008 lähtien.

 

 

TechSoup Global Network

TechSoup Global Network auttaa yhdistyksiä ja säätiöitä ympäri maailmaa saamaan tietotekniikkalahjoituksia. TechSoup toimii yli 120 eri maassa Etelä-Afrikasta Intiaan ja Uudesta-Seelannista Suomeen.