Usein kysyttyjä kysymyksiä Google järjestöille -ohjelmastaMikä on Google järjestöille?

Google järjestöille tarjoaa kelpoisille voittoa tavoittelemattomille järjestöille ja säätiöille tyypillisesti maksullisia Google-tuotteita ilmaiseksi sekä erityisesti näille tahoille kehitettyjä erityisominaisuuksia. Nämä työkalut voivat auttaa järjestöjä työskentelemään tehokkaammin, löytämään uusia kumppaneita ja vapaaehtoisia sekä kannustamaan järjestöjen tukijoukkoja toimimaan entistä aktiivisemmin.

Mitkä tuotteet kuuluvat Google järjestöille -ohjelmaan?

  • G Suiten vapaa käyttö. Eli valikoima pilvipalveluita, joita voit käyttää toimistotyöskentelyyn, kuten tekstinkäsittelyohjelma, taulukkolaskentaohjelma, kalenteri, chat, Drive-tallennusjärjestelmä, työkalu esitelmien, kaavakkeiden ja verkkosivujen tekoon sekä Gmail-sähköposti omalla verkkotunnuksellasi.
  • Google Ad Grants. Voit vastaanottaa jopa 10 000 dollarin edestä AdWords-mainostilaa kuukausittain nostaaksesi verkkosivuasi paremmin esille Googlessa avainsanojen kohdentamisella.
  • Premium-pääsy YouTubeen. Lisää lataustilaa sekä mahdollisuus valita mukautettuja esikatselukuvia ja lisätä call-to-action-painikkeet videoihisi.

>> Lue lisää eri ominaisuuksista Google järjestöille -sivulta

Kuinka saan Google järjestöille -ohjelman käyttööni?

Jos järjestösi ei ole vielä rekisteröitynyt TechSoup Suomeen, sinun tulee tehdä se ja saada järjestöllesi hyväksyntä ennen kuin voit hakea Google järjestöille -etuja. Katso täältä, miten voit rekisteröityä.

Jos olet jo rekisteröitynyt TechSoup Suomeen, sinun tulee luoda Google Account -tili tai kirjautua jo olemassa olevaan tiliin.

Seuraavaksi mene Google järjestöille -sivulle ja syötä vahvistuskoodisi*.

*Löydät organisaatiosi vahvistuskoodin kirjautumalla sisään TechSoup Suomen tilillesi ja katsomalla kohdasta Käyttötilini > Vahvistuskoodi. Vahvistuskoodi on tämän muotoinen: 123a4567@1b234c5de6789000.

Jos sinulla on voimassa oleva koodi ja olet kelpoinen Google järjestöille -ohjelmaan, voit luoda tilin hakeaksesi Google järjestöille -etuja!

Onko organisaationi kelpoinen Google järjestöille -ohjelmaan?

Ole hyvä ja lue Googlen kelpoisuuskriteerit, joista näet, onko organisaatiosi kelpoinen päääsemään Google järjestöille -ohjelmaan.

Tuleeko minun olla TechSoup Suomen hyväksymä, jotta pääsen Google järjestöille -ohjelmaan?

Kyllä, ensin rekisteröidyt TechSoup Suomeen. Me hyväksymme organisaatiosi oikeudellisen statuksen, toimintojen sekä niiden tietojen ja dokumenttien perusteella, jotka toimitat meille rekisteröitymisen yhteydessä.

Kun olemme hyväksyneet organisaatiosi, voit hakea Google järjestöille -etuja käyttäen vahvistuskoodiasi.

>> Lue lisää siitä, miten voit rekisteröityä

Kuinka kauan TechSoup Suomen hyväksynnän saaminen kestää?

Käsittelemme TechSoup Suomen rekisteröitymisesi tyypillisesti 2-5 työpäivän aikana tarvittavien dokumenttien ja tietojen saamisesta. Saat hyväksynnästä sähköpostin.

Kun TechSoup Suomen rekisteröitymisesi on hyväksytty, voit luoda vahvistuskoodeja tilillesi.

Mikä on vahvistuskoodi?

Tietoa vahvistuskoodeista löydät täältä: Usein kysyttyjä kysymyksia vahvistuskoodeista

Miksi TechSoup Suomi hyväksyy Google järjestöille -ohjelmaan hakevat organisaatiot?

TechSoup Suomi on osa TechSoup Global Networkia, joka auttaa kansalaisjärjestöjä yli sadassa maassa saamaan käyttöönsä koulutusta ja teknologiatyökaluja, joita ne tarvitsevat tehdäkseen tärkeää työtään mahdollisimman hyvin. Maailmanlaajuisesti verkosto toimii yli sadan yrityksen ja säätiön kanssa ja toimii heidän puolestaan luotettavana kelpoisuudentarkastajatahona.

Organisaatiollani on käytössä maksullinen G Suite - voinko vaihtaa?

Kyllä! Ole hyvä ja lue Googlen sivuilta kuinka vaihtaa maksullisen G Suiten nonprofit-palveluun.

Järjestöni käyttää jo Google Ad Grantsia ja/tai YouTube for Nonprofitsia

Jos olet jo Googlen lahjoituksen vastaanottaja, lue lisää Googlen sivuilta.