Microsoft


Microsoft on iloinen voidessaan tarjota yhdessä TechSoup Suomen kanssa laajan valikoiman ohjelmistotuotteita lahjoituksina voittoa tavoittelemattomille järjestöille, säätiöille ja yleisille kirjastoille. Tällä hetkellä lahjoitusohjelmistovalikoimasta löytyy satoja eri tarkoituksiin sopivia Microsoft-tuotteita. TechSoup Suomi veloittaa pienen hallinnollisen maksun lahjoituksen vastaanottajilta, jonka avulla voimme jatkossakin tarjota palvelujamme voittoa tavoittelemattomille järjestöille, säätiöille ja kirjastoille.

Kelpoisuus

Lahjoitusta hakevan järjestön on täytettävä kaikki Microsoftin vaatimat kelpoisuusvaatimukset, säännöt ja rajoitukset vastaanottaakseen ohjelmistolahjoituksia tämän lahjoitusohjelman kautta.

Tuotetuki

Microsoftin ohjelmistoihin liittyvissä kysymyksissä voitte kääntyä Microsoftin tuotetuen puoleen. 

Office 365 -pilvipalvelun tuotetuki p. 0800 98462 (maksuton, englanninkielinen) 

Muut Microsoftin tuotteet p. 09 817 10 400.

Tukipyynnön voi avata myös verkossa http://support.microsoft.com/oas/. Lisäksi apua saa englanninkielisiltä foorumeilta technet.microsoft.com. 

Lisäksi maksullista tukea voi saada esimerkiksi seuraavilta tahoilta:

Office 365 for non-profits:

Atea: https://www.atea.fi/
Innofactor: http://www.innofactor.fi/
Midpointed: https://www.midpointed.fi/
Sininen meteoriitti
https://www.meteoriitti.com/
Sulava: http://www.sulava.com/
Aatto ry tekee kansalaisjärjestöjen toiminnasta sujuvaa ja tuloksellista. Ota yhteyttä, kun tarvitset tukea digitaalisten työkalujen käyttöönottoon: https://www.aattory.fi/

SQL & BizTalk -tuotteet:

Affecto: http://www.affecto.com/
Cloud1: http://www.cloud1.fi/
HiQ: http://hiq.se/fi/#/