TechSoup haluaa auttaa yrityksiä muuttamaan maailmaa.

TechSoup antaa yrityksille mahdollisuuden lahjoittaa tekniikan kannalta merkityksellisiä palveluita ja tuotteita yhdistyksille.

TechSoup toimii linkkinä yritysten ja voittoa tavoittelemattoman maailman välillä. Yritykset voivat auttaa kehittämään, virtaviivaistamaan ja digitalisoimaan voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden toimintaa lahjoittamalla tuotteita ja palveluita, kuten ohjelmistoja, digitaalisia palveluita tai asiantuntemusta.

Jos yritykselläsi on lahjoitus, joka voi luoda lisäarvoa voittoa tavoittelemattomalle sektorille, ota meihin yhteyttä ja pohditaan asiaa yhdessä-

TechSoupin tavoitteena on tarjota tekniikka ja ratkaisut, jotka vastaavat tarpeisiin ja ratkaisevat haasteita, joita voittoa tavoittelemattomat organisaatiot kohtaavat päivittäisessä työssään. Lahjoittajana saat helpon tavan aloittaa nopeasti ja osallistua sekä auttaa luomaan arvoa ihmisille.

Tuote tai palvelu voi olla viestintään, graafiseen ilmeeseen, taloudenhallintaan, etätyöskentelyyn, tietojen analysointiin ja visualisointiin tai lähes mihin tahansa liittyvää, kunhan siitä on hyötyä yhdistysten toimintaan.

X
{link_name} hoitaa TechSoup Suomen kelpoisuustarkastukset ja asiakaspalvelun. Vieraile {link_name}arrow